Gratis feestelijke telefoonwallpapers!

Gastblog door Vera – I know, I know. Eigenlijk is het ‘not done’ om de kerstversieringen van zolder te halen voordat de welbekende Spaanse Goedheiligman het land weer heeft verlaten, maar ik kan het (ook dit jaar) toch echt niet laten. Ik ben gek op (feest)tradities en hier bij Team Confetti ben ik inmiddels een eigen traditie begonnen; gratis feestelijke telefoon wallpapers! Want ook je smartphone kan wel wat kerst-opsmuk gebruiken in deze donkere maanden, toch? Daarom maakte ik weer drie winter/feestdagen-proof smartphone wallpapers die je helemaal gratis en voor niks kunt downloaden. Spread the festive love!

Begrijp me niet verkeerd hoor; Sinterklaas is leuk, maar ik moet bekennen dat sinds mijn zus en ik niet meer thuis wonen (als in: dat is al een eeuwigheid zo) en we niet meer uitgebreid pakjesavond vieren, het hele feest een beetje aan me voorbij gaat. Het (nog) niet hebben van kinderen draagt hier vast en zeker ook aan bij. Geef mij de toeters, bellen en glitters van kerst maar. Er gaat niets boven een zondagmiddag onder de kerstboom met warme chocolademelk en mijn Elvis kerst LP (maar echt, die is briljant!).

gastblog_12_wallpaper_festivesloths_optelefoon

gastblog_12_wallpaper_festivesloths_franjedesign_blog

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ‘kerst-luiaarden’ wallpaper hier.

gastblog_12_wallpaper_christmastree_optelefoon gastblog_12_wallpaper_christmastree_franjedesign_blog

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ‘kerstboom’ wallpaper hier.

gastblog_12_wallpaper_marshmallowsnowmen_optelefoon gastblog_12_wallpaper_marshmallowsnowmen_franjedesign_blog

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ‘marshmallow sneeuwmannen’ wallpaper hier.

Mocht je nou geen genoeg kunnen krijgen van deze feestelijkheid; bekijk (en download) dan de feest-wallpapers van vorig jaar hier. En is al dat digitale feestgedruis niet aan jou besteed, dan heb ik ook nog een fijne collectie kerstkaarten die je hier kunt bekijken en aanschaffen. Happy shopping!

♥♥♥

Welke wallpaper van dit jaar is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

♥♥♥

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

 1. Anouk

  Aaah, wat leuk, zeg! Ik heb nu die van de agenda nog op mijn achtergrond en die wil ik (nu even) niet vervangen omdat hij deze week binnenkomt. Maar misschien met kerst!

  Reageren
  1. Vera

   Dank je wel, Anouk! Het duurt nog even voor het kerst is he, dus je kunt ze maar vast hebben voor het geval je rond die tijd toch nog wilt wisselen :) Ik zag net dat je ze gedeeld hebt op je facebook pagina. Super leuk, dank je wel!

   Reageren
 2. Saskia

  Ik ben er helemaal klaar voor hoor, kom maar door met die kerstboom.

  Is er ook iemand die weet hoe je die grijze waas over de achtergrond bij de nieuwste iOS update kan stoppen? Dat verpest het dan weer een beetje..

  Reageren
  1. Vera

   Ja he, Saskia! Heel vervelend. Op je homescreen vind hem het vervelendst, maar ook op mijn lockscreen doet hij wel een beetje afbreuk aan de ‘frisheid’ van de wallpapers. Als je een manier hebt gevonden om het weg te krijgen; let me know!

   Reageren
 3. Linda

  Gelijk die met de luiaards gedownload, supervrolijk :) Ik heb van de week al wel een kerstcd geluisterd. Het wordt tijd om een (paar) LP(‘s) te kopen met kerstmuziek, dat vind ik ook tof.

  Reageren
 4. Malu

  Oh Vera!!
  Wat ontzettend leuk weer deze. Ik houd zelf heel erg van de feestdagen en mijn beste vriend is hélemaal weg van luipaarden. Hij was ook super blij toen ik hem deze link doorstuurde. We hebben nu als echte BFF’s dezelfde wallpaper, haha.

  Reageren
  1. Vera

   Hahaha! Wat leuk, Malu! Ik vind het ook altijd heel leuk als mijn vriend en ik een soort van ‘ANWB’-stel vormen omdat we iets hetzelfde hebben (we kochten laatst allebei schoenen van hetzelfde merk).

   Reageren
 5. Mijntje

  Bedankt voor het delen van die leuke wallpapers! Het was moeilijk kiezen, maar het zijn de superschattige sneeuwpopjes geworden! Heb ze gelijk op mijn telefoon gezet, deze kunnen ook prima voordat de goedheiligman weer is vertrokken :D

  Reageren
 6. Linda

  Wat een leuke wallpapers, ik ga voor de sneeuwpopjes :-) Bij mij staat de kerstboom al te schitteren hoor, over een maand is het al tweede kerstdag en juist nu met die donkere dagen, is een kerstboom zo gezellig. Na kerst ruim ik hem weer op, maar nu is het even genieten van mijn volle boom, met allemaal ornamentjes en zuurstokjes erin :-)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *