Kerst to go: Gratis kerstige telefoon wallpapers!

Mensen die mij goed kennen, weten inmiddels dat ik he-le-maal gek ben van kerst. Hoe meer glitter, lampjes en hysterie hoe beter. Als ik een groot huis zou hebben dan zou ik het helemaal behangen met verlichte sterren, arrensleeën en rendieren. Helaas beschik ik (nog) niet over zo’n huis, dus voor nu doe ik het even met de gebruikelijke kerstdecoratie voor binnen.

Wat dus wat mij betreft ook echt niet mag ontbreken is een goede dosis ‘kerst to go’. To go, ja. Je las het goed. Want wat neem je nou overal mee naartoe dat ook best wat kerstdecoratie kan gebruiken? Juist, je telefoon. Ik heb dus voor jullie, lieve Team Confetti-lezers, mijn handen weer eens uit de mouwen gestoken en een drietal kerst-wallpapers voor je smartphone gemaakt. De een is wat subtieler kerstig dan de ander (niet iedereen houdt van dezelfde mate hysterie als ik, helaas), dus naar mijn idee is er voor elk wat wils!

Wallpaper_Slangenbezweerder_OpTelefoon Wallpaper_SnakeCharmer_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de slangenbezweerder wallpaper hier.

Wallpaper_Bos_OpTelefoonWallpaper_Forest_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de bos wallpaper hier.

Wallpaper_Lampjes_OpTelefoon Wallpaper_Lights_franjedesign_BLOG

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de lampjes wallpaper hier.

☆☆☆

Welke van deze wallpapers is jouw favoriet?

P.S.: Kun je nou echt niet genoeg krijgen van al dit kerstigs? Vorig jaar maakte ik ook al een set kers-wallpapers. Die vind je hier.

☆☆☆

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

 1. Rosalinde

  Oh Vera, wat zijn ze weer tof! Gelijk de kerstbomenversie gedownload, zo leuk!
  Ik had nog steeds de zomerversie, dat lieve bananenbootje op confetti, deze is wel iets meer season approved ;-)
  <3 ik ben fan!

  Reageren
 2. Pingback: Weekend Happiness #15 - Bringing Happiness

 3. Pingback: Gratis zomerse telefoonwallpapers! | Team Confetti

 4. Pingback: Gratis feestelijke telefoonwallpapers! | Team Confetti

 5. NordVPN 2 Year Offer

  I found this article to be very informative and well-written. The author did a great job of exploring the topic and providing an insightful analysis. I found the discussion to be engaging and thought-provoking. This was a valuable contribution to the conversation.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *