Het is (bijna) lente! – Gratis wallpaper downloads.

Gastblog door Ingrid  – Oh jongens, de lente zit in de lucht! Kunnen jullie het al ruiken? De vogels zingen tijdens zonsopgang en -ondergang weer uit volle borst en het is ’s avonds al weer heerlijk lang licht! Afgelopen week voelde het buiten zelfs al lente-achtig aan met hoge(re) temperaturen, whoopwhoop! Om het begin van de lente met jullie te vieren heb ik een nieuwe wallpaper download gemaakt: een fijne dosis office greens!

spring_plants_teken-ing

De afgelopen twee maanden ben ik vrij weinig buiten geweest vanwege een hele hoop deadlines die vrijwel allemaal tegelijk vielen. Gelukkig vind ik mijn werk heel leuk en heb ik een hoop toffe opdrachten afgerond. Maar ik heb weinig gewandeld en buiten gesport (wat ik normaal wel vaak doe). Door alle tijd achter mijn tekentafel en computer, merkte ik amper dat het in de avond al weer veel langer licht is, hoera! En bovendien zag ik elke keer bij het opstarten van mijn computer mijn herfstbureaublad nog staan. Tijd om daar eens verandering in te brengen.

spring_wallpaper_illustratie_690px

Om even wat teken-speel-tijd voor mij zelf te hebben en natuurlijk om de lente welkom te heten, heb ik voor jullie een nieuwe wallpaper download gemaakt. Dit keer eentje met heel veel groen, planten en bloemen. Hopelijk is dit de start van een heerlijk lente seizoen met veel zon en lekker zonder jas dartelen over het groene gras! Dat was dan ook mijn inspiratie voor deze illustratie.
desktop_vb_ingridwuyster

✿✿✿  DOWNLOAD HET BUREAUBLAD VOOR JE COMPUTER HIER ✿✿✿

tablet_vb_ingridwuyster

✿✿✿ DOWNLOAD HET BUREAUBLAD VOOR JE TABLET HIER ✿✿✿

spring_boots_teken-ing

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik door het maken van deze illustratie nóg meer zin heb gekregen in de lente, jij hopelijk ook?! Door het downloaden van deze wallpapers is jouw tech er in ieder geval alvast helemaal klaar voor!

✿✿✿

Ingrid Wuyster is illustrator / ontwerper en maakt veel moois onder de naam Teken-ing.
Eén keer in de vier weken blogt ze voor teamconfetti.nl

REACTIES:

  1. Debbie

    Hoi Olga super leuk!

    Vraagje heb je ook een download voor de iPhone? Heb nu het tabletformaat gedownload, maar helaas zie ik daar maar de helft van het plaatje. Overigens is het desktopformaat weer te groot. Bedankt alvast.

    Reageren
  2. Pingback: Groene-vinger-tips + gratis printable plantlabel | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *