GLOSSYBOX – BEST OF BRITAIN BOX

header

Als kind was ik al gek op verrassingsdozen. Kerstpakketten, grabbeltonnen, noem maar op. Nu ik wat groter ben is die interesse niet verminderd. Gelukkig is er de Glossy Box!

De Best of Britain Box is een speciale limited edition doos in verband met de geboorte van het engelse koningskind. Wellicht dat hij nog te bestellen is, maar hij zou al uitverkocht kunnen zijn. Hij zou gevuld moeten zijn met de beste engelse beauty producten…

Ik wilde deze doos graag samen met jullie uitpakken, kijken jullie mee?

glossybox_uk_55

Hier heb ik de doos net geopend.

glossybox_uk_53

Strikje los, spanningsopbouw…

glossybox_uk_52

Papiertje open, er ligt een etuitje van Glossy Box bovenop, we zijn bijna bij de inhoud…

glossybox_uk_48

En daar is ie dan! Ik zal een voor een laten zien wat er in zit.

glossybox_uk_35

NAILS INC. CAVIAR TOP COAT ( 10 ML / € 14 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Maak jouw manicure helemaal af met de Caviar topcoat van Nails Inc. De topcoat laat de kleur van je nagellak glanzen en beschermt tegen afbladdering. Binnen een handomdraai glanzende nagels met sneldrogende formule die zijn werk doet binnen 45 seconden!

Dit zeg ik erover:
Ik ben benieuwd. Ik zweer bij mijn Sally Hansen Insta-Dri, in dit artikel vertel ik waarom. Ik ga hem de eerstvolgende keer dat ik mijn nagels lak, uitproberen. Hopelijk is hij net zo goed!

glossybox_uk_61

NAILGIRLS LONDON ( 10 ML / € 9,90 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Geïnspireerd door de laatste catwalktrend, presenteerd Nailgirls London jou de nagellak-kleur van het moment: wit! Breng de nagellak evenredig op de nagel aan en werk met verschillende laagjes en een topcoat voor de ultieme dekking.

Dit zeg ik erover:
Ik heb nog nooit gehoord van dit merk en ben wederom benieuwd. Van alleen witte nagellak word ik niet zo enthousiast, maar als basis van nailart of met glitters eroverheen is het best mooi. Ik hoop dat de dekking goed is, want Glossy Box heeft het over ‘verschillende laagjes’… Jammer genoeg is het flesje besmeurd met wat witte nagellak, dat is jammer.

glossybox_uk_30glossybox_uk_31

MEMEME COSMETICS – CUPID’S KISS CHEEK & LIP TINT ( 12 ML / € 6,40 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Transformeer jezelf in een Engelse roos met dit multifunctionele product van MeMeMe! Breng de vloeibare substantie naar eigen smaak aa op zowel je lippen als wangen en creëer een romantische look, die door de unieke formule extra lang blijft zitten.

Dit zeg ik erover:
In eerste instantie was ik niet zo enthousiast. Behalve lippenbalsem smeer ik niet graag iets op mijn lippen, en op mijn wangen gebruik ik liever poeder. Toen ik het uitprobeersel van mijn hand haalde bleef er keurig een roze vlekje zitten. Hij werkt dus wel. Misschien in combinatie met een lippenbalsem…

glossybox_uk_44
MITCHELL AND PEACH – LUXURY HAND CREAM ( 60 ML / € 20 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Deze luxueuze en snel absorberende handcreme is een van de paradepaardjes van de familie boerderij van de Britse familie Mitchell. De essentiële olie zorgt voor een ware geursensatie, terwijl de natuurlijke ingrediënten dit product zorgen voor een optimale hydratatie en bescherming van de handen!

Dit zeg ik erover:
Poei! Dat is dure handcreme zeg! Maar hij ruikt heel lekker en ik ben gek op handcreme. En natuurlijke ingrediënten vind ik ook erg fijn. Blij mee dus!

glossybox_uk_43

STEAMCREAM – ALL-IN-ONE NATURAL MOISTURISER FOR FACE BODY & HANDS ( 75 G / € 15,00 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Steamcream, what’s not to love? Deze multi-inzetbare moisturiser heeft al meerdere awards gewonnen in beautyland en is geschikt voor elk huidtype. Naast de effectieve werking van dit product, zijn de originele en veranderlijke designs van de blikjes nog een extra reden om direct verliefd te worden op deze Britse uitvinding!

Dit zeg ik erover:
Ik kan er nog weinig over zeggen, het is creme in een potje. Maar ik kom er snel genoeg achter of het fijn spul is. Het ruikt in ieder geval sterk naar lavendel en daar moet je van houden.

glossybox_uk_51 glossybox_uk_45

EYEKO SKINNY LIQUID EYELINER ( 2 G / € 11,00 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Creëer de perfecte Britse, Twiggy-look met deze superhandige eyeliner van Eyeko! Naast het handige formaat, blijft deze eyeliner lang mooi door zijn hold en intense kleur.

Dit zeg ik erover:
Hele dunne lijntjes kun je er niet mee trekken, maar hij is diep en diep zwart. Over de houdbaarheid kan ik nog niets zeggen, maar een stift-eyeliner is altijd welkom! Wat Glossy Box precies bedoeld met ‘handig formaat’ is mij een raadsel, want hij is niet kleiner of groter dan andere eyeliners die ik mijn bezit heb… Net als bij de witte nagellak heeft de verpakking vlekken, jammer.

glossybox_uk_26

HELEN E COSMETICS – LASTING LIP COLOUR ( 3,5 G / € 9,40 )
Dit zegt Glossy Box erover:
Als je van je lippen houdt, dan zal je direct verliefd worden op de hydraterende lipsticks van Helen E! Het assortiment bestaat uit zowel felle als natuurlijke kleuren, waardoor je bij elke mood en gelegenheid de juiste kleur kan kiezen!

Dit zeg ik erover:
Zoals ik al zei, ik ben niet van de lipsticks. Daarnaast vind ik het geen mooie kleur. Ik denk dat ik mijn moeder hier erg blij mee ga maken!

glossybox_uk_36

BATISTE DRY SHAMPOO – BLUSH ( 50 ML / € 1,80 )
Dit zegt Glossy Box erover: 
Wat jouw haartype ook is, met deze iconische Britse droogshampoo verfris jij je haar in een handomdraai tussen de wasbeurten door. Het resultaat? Je haar voelt fris en vulumineus aan!

Wat ik erover zeg:
Tja, ik heb al een busje staan en gebruik het niet veel. Ik weet dat veel meiden er gek mee zijn dus met de kwaliteit is niets mis denk ik. Ik vind het alleen jammer dat dit in de box zit, aangezien je het hier ook bij Kruidvat kunt kopen.

En dat was hem alweer. Mijn eerste reactie was toch teleurstelling. Er zijn in Engeland zoveel leuke merken die we hier niet kunnen krijgen en daar heb ik er niet eentje van terug gezien in de box. Ik had stiekem gehoopt op producten van: MakeUpArtist, Barry M, Sleek, Soap and Glory en Illamasqua. Maar dat is het nadeel van een verrassingsdoos, je weet van tevoren niet wat erin zit.

Ik hoop dat de witte nagellak goed dekt en dat de topcoat net zo goed werkt als die van Sally Hansen. De handcreme vind ik erg fijn en de steamcream is zo veelzijdig, die komt vast ook wel op. De eyeliner zou zo maar eens geweldig kunnen zijn, maar met de lipproducten heb ik niet zoveel. En dat geld ook voor de droogshampoo.

De Best of Britain box kost € 29,95 en is te koop bij Glossy Box.

Heb jij de Best of Britain box ook besteld? Wat vond jij ervan?

REACTIES:

 1. Pingback: Nails of the week #9 | Team Confetti

 2. Pingback: Nails of the week: Easter hangover… | Team Confetti

 3. Pingback: Nails of the week: Bikini so teeny. | Team Confetti

 4. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 11. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *