Free printable kitty snail mail!

Hoe lekker snel dat e-mailen, whatsappen en twitteren ook is, het heeft iets onpersoonlijks. Er gaat NIKS maar dan ook NIKS boven een handgeschreven brief of kaartje en dat weten we heus allemaal. Voor een beetje snail mail inspiratie en om met je envelop de ontvanger meteen blij te maken, maakte ik een kitty cat (maar natuurlijk) snail mail envelop…

kitty snail mail 6

En dit is ‘m! Een hele blije kat mét een spraakwolkje die je als adreslabel kan gebruiken. Rechtsboven hoef je alleen nog maar een mooie postzegel te plakken en je snail mail envelop is al klaar! O wacht, je moet eerst nog even je printer mishandelen…

kitty snail mail 2 kitty snail mail 3

In de free printable zitten twee pagina’s. De eerste pagina is leeg met alleen een zwart kader. Print alléén de eerste pagina uit op ware grootte / 100%. Plak vervolgens een C6 envelop (11,3 x 16,3 cm) met washi tape goed vast. Ik gebruikte de kraft enveloppen van HEMA. Houd rekening met de afbeelding van de kat als je de tape plakt. Zie voorbeeld hierboven. Plaats dit vel + envelop in de papierlade van je printer en print pagina twee van het free printable bestand (en doe een schiet gebedje). Mijn printer vond het prima dat ik dit deed, maar maakte wel een paar kleine vlekjes.

kitty snail mail 1 kitty snail mail 5

Maak de washi tape voorzichtig los, bedank je printer en het snail mailen kan beginnen!

kitty snail mail 7kitty snail mail 6

Heel veel succes én plezier met je snail mail.
Mijn eerste katje is al verstuurd en de ontvangster was er erg blij mee. 

(≚ᄌ≚)

DOWNLOAD THE KITTY CAT SNAIL MAIL PRINTABLE HERE

REACTIES:

 1. Frauke

  Oh my god! Dat is echt een van de schattigste freebies die ik ooit heb gezien, zo leuk gedaan. Gelukkig dat je printer ermee kon dealen, is altijd zo spannend he. Ik denk dat ik een envelop toch nét niet zou durven proberen. Maar je zou het ook kunnen afdrukken en dan op de envelop plakken of doortekenen, dus dat wil ik wel eens testen ^^ Bedankt voor het delen! X

  Reageren
 2. Manon

  Superleuk idee! Ik denk alleen dat mijn printer dat niet goed gaat vinden :’D (op dezelfde manier heb ik al ooit eens een printer permanent gesloopt, oops) Vaak hebben printers trouwens ook gewoon een aparte enveloppenstand :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Mijn nieuwe printer heeft een foto papier lade waar kleine formaten inpassen. Misschien kan ik die een keertje proberen…

   Reageren
 3. H*

  Dit is zo’n blije, daar zou ik mijn eigen printer absoluut aan wagen, jammer dat ik die nog niet heb. Brengt me wel op het idee om eens wat spannenders van mijn enveloppen te maken, want ik stuur heel graag post!

  Reageren
 4. LP

  Zo leuk! :-) Ik ga eens kijken of het ook werkt om de afbeelding op een A4tje te printen en er dan een envelop van te vouwen, volgens mij moet dat kunnen.

  Reageren
 5. Gina Wilson

  I have just found this on Pinterest – January 2021! Thank you for sharing the image – it is very cute! I have printed it out on plain white paper and will simply glue it on to a suitable size envelope.

  Reageren
 6. baccarat online

  I have been looking for articles on these topics for a long time. baccarat online I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *