Free printable maandplanner april 2016!

Hier is ie dan! Nog nèt op tijd (pfoei). De maandplanner voor de maand april. Hij is een ietsiepietsie beetje in Koningsdag stijl (want er zit oranje in) en weer erg handig om een blogoverzicht op te maken (als je blogger bent) of om de dagen naar bevrijdingsdag / hemelvaart op af te kruisen, take your pick!

maandplanner april

Sinds ik een paar prachtige sokken met ogen erop heb bemachtigd, heb ik een oog-print-obsessie. Ik weet niet wat het is, maar ik hou ervan. Dat en de kleur oranje. En dus maakte ik voor april een combinatie van die twee (want ik ben hier de baas) en dit is het resultaat.

april 2016

Op de planner staat niet alleen april, maar ook het staartje van maart en een beginnetje van mei. Je kunt dus ook al een beetje vooruit plannen (voor het geval ik de volgende keer net níét op tijd ben met de maandplanner, hihi).

KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VAN APRIL TE DOWNLOADEN

 ♥♥♥

Wie gaat ‘m straks printen en gebruiken in april? 
Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. ^_^

REACTIES:

 1. Hilde

  Wat jammer, ik had al een andere geprint, ik hoop dat ik m de volgende keer wel kan gebruiken ;-)
  Deze is echt super!!!

  Reageren
 2. Nancy

  Ik ben iedere keer zo blij met jouw mooie prints en downloads! Ik ben absoluut fan van het eerste uur van je to do lijstje, nu de week to do lijst en met deze maandplanner houd ik mijn blogartikelen bij. Zo fijn, bedankt!

  Reageren
 3. Pingback: Vrolijke oogjes en stippen nailart! | Team Confetti

 4. leontine

  Neem je deze maandkalenders ook op in de nieuwe agenda?
  Of maak je van de maandkalenders een totale kalender? Ik houd me aanbevolen.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   De printjes komen sowieso terug in de agenda en het principe maandkalender ook. Of ik losse maandplanners voor 2017 ga laten drukken weet ik nog niet. ^_^ Maar fijn dat je enthousiast bent!

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *