DIY sprinkle plantenpotjes voor op het balkon.

Het is dan misschien wisselvallig wat het weer betreft, maar we hebben al een paar héle mooie dagen gehad en daar komen er zeker meer van. Tijd dus om je balkon of tuin lounge/barbecue ready te maken. Ik maakte een paar hele vrolijke plantenpotjes voor mijn balkon en dat zijn bijna zonnetjes op zichzelf…

plantenpotjes blogfoto 7

Oranje is mijn nieuwe lievelingskleur en het steekt ook heel mooi af tegen frisse, groene plantjes. Hieronder de how to voor drie verschillende sprinkle plantenpotjes.

plantenpotjes blogfoto 1 plantenpotjes blogfoto 3 plantenpotjes blogfoto 4 plantenpotjes blogfoto 8

Héle dunne tape is het geheim van deze easy peasy plantenpotjes. Dat en geweldig dekkende oranje spuitverf en off white plantenpotjes. Allemaal van HEMA natuurlijk! Voor meer details én alle benodigdheden, klik hier voor meer info.

♥♥♥

Ik heb nog veel meer leuke blogartikelen voor HEMA geschreven, dit zijn mijn favorieten:
Wil je een prachtige cactus jungle bouwen? KLIK HIER.
Ben je toe aan een houder waar al je washi tape in past? KLIK HIER.
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.

Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.

En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat ontzettend leuk en vrolijk! Vooral met al die verschillende (en toch een beetje gelijkaardige) prints bij elkaar, ziet er lekker fleurig uit. Mooie kleur ook! Later zet ik m’n balkon echt vól met plantjes, ik kijk er al naar uit haha. X

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja, ik was van plan om iets ingewikkelds te maken met geometrische vormen, maar dit bleek veel leuker. Gewoon een beetje schots en scheef plakken, niet te netjes en ze worden er heel speels van.

   Reageren
 2. Melle

  Oo dit is echt súper leuk en toevallig ben ik dus heel hard op zoek naar een bloempot met een schotel eronder zodat ik het platje vanuit het schoteltje water kan geven. Dat is dus direct het dingetje en de – misschien wel – stomste vraag ooit. Maar hebben deze potten ook gaatjes in de onderkant zodat het water dus daadwerkelijk door het plantje van onderaf opgedronken kan worden? Had laatst namelijk online een pot besteld, bleek het alleen voor de sier! Oeps. Alvast dank! :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Stomme vragen mogen ALTIJD (als het antwoord niet al in het artikel zelf stond, haha). Ik heb even voor je gekeken en hoera! Er zitten écht gaatjes onderin de potjes. Ze zijn er ook nog in meerdere formaten, zelfs mini potjes. En er zijn ook meerdere kleuren spuitverf. ^_^

   Reageren
 3. Linda

  Wat ziet dit er super leuk uit, zo krijg je wel een heel vrolijk balkon of een hele vrolijke vensterbank :-)

  Reageren
 4. shiyanne

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *