Kerstenveloppen voor HEMA.nl!

Dit jaar ga ik er eindelijk eens op tijd mee zijn: kerstkaarten versturen! Voor HEMA maakte ik een inspirerend artikel over het omhulsel van een kerstkaart: de envelop. Want die is een beetje ondergewaardeerd en kun je op een hele makkelijke manier pimpen. Kijken jullie mee naar mijn creatieve envelopjes?

enveloppen blogfoto 2

Kijk nou hoe gezellig! Tijdens het knutselen van de drie envelop(ties) dronk ik veel kopjes winterthee met kerstkransjes on the side. Zo fijn! Ik heb heel veel zin om dit weekend samen met Tom lekker kneuterig aan tafel te gaan zitten om te stempelen en lieve kerstwensen te schrijven.

enveloppen blogfoto 7 enveloppen blogfoto 12 enveloppen blogfoto 4

Mijn persoonlijke favoriet is optie numero drie. Ook omdat die het leukst was om te maken. Lekker messy stempelen, strik eromheen en klaar. Maar omdat Tom’s ogen gingen twinkelen van de gouden zegelwax, komt die er waarschijnlijk ook bij (mag hij doen). Want een beetje combineren kan natuurlijk ook! Bekijk hier alle opties en knutseltips in detail. Alles is bij HEMA te koop.

♥♥♥

Lees ook mijn andere artikelen voor HEMA:
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.
Wil je before & after foto’s van mijn woonkamer make-over bekijken? KLIK HIER.
Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.
Wil je weten wat voor tips ik heb op het gebied van care packages? KLIK HIER.

Wil je weten wat er allemaal in een lekkere Hugo cocktail gaat? KLIK HIER.
Wil je mijn lekker-slapen-tips lezen en schattige foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurkbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

 1. Kirsten

  Die zijn écht heel leuk zeg! Ben nog wel van plan om straks last-minute kerstkaarten te sturen (denk ik), dus dan zouden deze enveloppen wel echt perfect zijn.

  Reageren
 2. Nene

  Oh wat leuk, ik heb nog een paar vrij grote kerstkaarten liggen, waar ik natuurlijk de enveloppen van kwijt ben en ze passen niet in een gewone envelop. Dit zijn leuke ideeen hoe ik ze toch netjes kan versturen, en veel vrolijker dan standaard wit envelopje!

  Reageren
 3. Frauke

  Wat een supermooie envelopjes allemaal, leuke ideetjes! Hoe tof is het om een envelop open te doen en dat er kerstboompjes uitkomen, supervrolijk! Ik vind die met goud het leukste, maar de andere zijn eigenlijk ook heel tof. Fijne inspiratie :D X

  Reageren
 4. Anouk

  Superleuk! Ik volg trouwens ook de HEMAblog en ik herkende direct je werk. Zo grappig om dan naar de naam te scrollen en te zien dat je gelijk hebt :) Hetzelfde geldt trouwens voor Shifra van ACupofLife, haar posts op de HEMAblog dragen ook echt haar signature.

  Reageren
 5. Veerle

  Wat een super vrolijke enveloppen! Ik werk nu met de kerstdrukte even bij de Post en het is elke keer zo genieten om van zulke mooie enveloppen voorbij te zien komen!

  Reageren
 6. Linda

  Wat ziet er dit er super leuk uit, wat een feestje om dit in je brievenbus te vinden.
  Ook ik maak zelf enveloppen, heb een mal gemaakt en van allerlei soorten papier ( mooie tijdschrift bladen, papier uit oude atlassen, oud muziek papier,) heb ik enveloppen geknipt en gemaakt.
  Maar het stomme is dat ik er nog nooit aan heb gedacht om speciale kerst enveloppen te maken. Mijn kaarten zijn al verstuurd, maar dit is geweldig voor volgend jaar. Dank je wel voor deze inspiratie en het leuke artikel.,

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *