Free printable: basic boodschappenlijstje + winactie!

Het is weer lijstjestijd! Oh boy, wat hou ik van lijstjes. En jullie gelukkig ook!  Ik kreeg een verzoekje voor een boodschappenlijstje en als burgertrutje, kon ik daar wel wat mee. Tom en ik gaan (meestal) elk weekend voor de hele week boodschappen doen. En dat doen we niet zonder boodschappenlijstje. Want met een boodschappenlijstje kun je zonder al te hard na te denken en al kletsend en grappend je boodschappen doen.

Ik heb jaren geleden al eens een basic boodschappenlijstje gemaakt en daar hebben we een hele tijd plezier van gehad. Totdat de printer stuk ging. En toen de printer het weer deed, waren we ons lieve basic boodschappenlijstje een beetje vergeten.

Tijd om hem weer nieuw leven in te blazen en te delen met jullie lijstjesliefhebbers!

boodschappenbriefje boodschappenbriefje closeup

Ik heb meerdere hoofdonderwerpen gemaakt die in de supermarkt ook veel bij elkaar liggen. Zoals zuivel, brood, groente & fruit en non food. Ook zijn er bij elk onderwerp een paar vakjes leeg gelaten voor de items die je wel nodig hebt, maar niet op het lijstje staan.

Met zo’n lijstje is het wat makkelijker en sneller bedenken wat je wil gaan eten de hele week. Ook vergeet je minder snel dingen die thuis op zijn. Ik ben zo vaak thuis gekomen met boodschappen om er na vijf minuten achter te komen dat de tandpasta of de suiker op waren. Het zijn van die dingen die je niet elke week koopt en daarom makkelijk te vergeten zijn.

Hier kun je wat beter zien wat er allemaal op het basic lijstje staat:

team confetti boodschappenlijstje free printable

Je kunt het basic boodschappenlijstje hier downloaden en zo vaak als je wil printen!

Ik denk dat er heel veel mensen zijn die prima uit de voeten kunnen met dit lijstje. Maar omdat er ook mensen zijn met een afwijkend dieet, omdat ze bijvoorbeeld veganistisch eten of allergieën hebben, wilde ik graag een winactie organiseren. En die luidt:

WIN een gepersonaliseerd boodschappenlijstje! Ik zal voor de winnaar eenzelfde lijstje maken als hierboven, maar dan met alle boodschappen naar keuze! Je krijgt het boodschappenlijstje als PDF naar je emailadres gestuurd, zodat je het lijstje zo vaak als je wil, kan printen!

Als je kans wil maken op een gepersonaliseerd boodschappenlijstje, doe dan het volgende:
1. Laat in een comment hieronder weten wat er elke week op jouw boodschappenlijstje staat. Je hoeft maar 1 item op te noemen, enneh, hoe raarder of leuker, hoe beter!
2. Dit hoeft niet, maar als je je naam TWEE keer in de grabbelton wil hebben, volg ons dan op instagram. Het is mijn favoriete social media en ik plaats er vaak leuke kiekjes (vaak van katten) (en eten). Laat het weten in je comment als je ons volgt op instagram.
3. Als je ons dan toch volgt op instagram, regram dan de foto van mijn boodschappenlijstje die ik net op instagram heb geplaatst met de hastag #wineenboodschappenlijstje en vertel wat er te winnen valt. Op die manier gaat je naam DRIE keer in de grabbelton. Laat dit weten in je comment.
4. Deze winactie eindigt op maandag 20 oktober 2014 om 00.00.
5. Aangezien het een digitale prijs is, mag IEDEREEN mee doen!

Heel veel succes!

REACTIES:

 1. Marieke

  Whooo wat een cool idee 8)
  Op ons boodschappenlijstje staan bijna altijd bananen. Omdat we een groentepakket en moestuin hebben, kopen we bijna nooit groente in de winkel.
  Maar omdat ik een neuroot ben zou ik het allerblijst zijn als mijn gepersonaliseerde boodschappenlijstje per categorie op alfabet gesorteerd zou zijn.

  (ps: ships???)

  Reageren
 2. Marjan Wens

  Ik heb aan de hand van jullie lijstje zelf mijn persoonlijk lijstje samengesteld. Ik vind het ook leuker om met een lijstje te gaan winkelen dan zo op de ‘wilde boef’.
  Meestal maak ik zaterdagvoormiddag een lijstje op, maar dingen die op zijn en niet wekelijks gekocht moeten worden, worden hier ook nog vergeten. Dus bedankt voor de tip om met zo’n handig lijstje te gaan winkelen.

  Reageren
 3. Anika

  Geweldig deze boodschappenlijst. Ik ben er dol op! Wat ik wekelijks op m’n lijstje zet is tevens een bekentenis: een pot speculoos. Ik neem namelijk regelmatig op een zwak moment een lik uit de pot. Ik verdenk hier overigens meer gezinsleden van! Speculoos moet in ons geval dus echt op het lijstje! Ik volg jullie ook op intragram!

  Reageren
 4. Laura

  Wat geweldig! Deze ga ik zeker gebruiken! Handig dat er kattengrit opstaat, dat vergeet ik áltijd. Bij mij staat er elke week op het boodschappenlijste: notenmuesli van zonnatura (andere voldoet niet, haha).

  Reageren
 5. Mique

  Toevallig gisteren voor het eerst je stedentrip-inpaklijst geprint en gebruikt. Ik ben fan! Zo handig en tijdsbesparend.

  Ga het boodschappenlijstje ook een keer gebruiken, ben benieuwd hoe die bevalt :)

  Reageren
 6. Zina

  Super handig zo’n lijst! Bij ons staat er iedere week kattenbakvulling op. Met twee katten die allebei vrij vaak hun behoefte doen gaat dat er heel snel doorheen, haha. Ik volg jullie trouwens al op Instagram (Ziensjen).

  Reageren
 7. ingrid

  Bij ons staat er elke week zoute magnetronpopcorn op, daar eten we mateloos veel van! Kattengrit koop ik altijd in reusachtige grootverpakkingen bij zooplus, dus die mag van mijn eventuele lijstje af;)

  Reageren
 8. baccaratcommunity

  Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. baccaratcommunity Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

  Reageren
 9. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren
 10. Fnaf

  Your article is very amazing. It is very helpful for newcomers. It really makes me happy moto x3m. Thanks for this great article. I am a gamer and I would like to suggest to you a game xxx which is really interesting.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *