Confetti style: Meike in Miss Green

Vorige week liet Olga haar vestje zien, deze week is de beurt aan mij. Ik koos maxirok Julianne om te reviewen. Een lange rok is altijd lekker luchtig wanneer het zomers warm is en ik voel me er altijd super vrouwelijk in!

Olga benoemde het vorige week ook al in haar artikel, maar wat ons dus aansprak aan Miss Green is dat ze zich hard maken voor kleding die is gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Ook letten ze erop dat de kleding dichtbij huis (Europa) wordt gemaakt, dat scheelt in CO2 uitstoot als de kleding geleverd wordt. En als laatste kiest Miss Green voor duurzame materialen zoals biologische katoen en bamboe.

missgreen_meike_maxirok-2

Meike: Zelf vind ik stof met bamboe erin verwerkt altijd heel erg lekker aanvoelen, het lijkt wel alsof de stof er zachter van wordt. Dat viel me dus ook direct op toen ik maxirok Julianne aantrok.

missgreen_meike_maxirok-4

Ik combineerde de donkerblauwe rok met een zomers bloesje en bijpassende slippertjes. Dit vind ik zelf altijd het leukste staan onder een lange rok.

missgreen_meike_maxirokmissgreen_meike_maxirok-3missgreen_meike_maxirok-5

Ik kan niet anders zeggen dat de rok heel erg lekker zit, de stof is heerlijk zacht en zeer elastisch.

missgreen_meike_maxirok-6

Het minpunt aan de rok vind ik dat (wanneer je zoals mij curvy bent) de rok onderaan een beetje naar binnen loopt. Daarom koos ik ervoor om de rok vrij hoog in de taille te dragen, omdat ie dan rechter naar beneden leek te lopen. Maar eigenlijk vind ik het zelf prettiger om een lange rok meer ‘op’ mijn heupen te dragen.

Het kan er natuurlijk ook aan liggen dat ik niet de juiste maat besteld heb, dus de volgende keer bestel ik gewoon een maatje groter!

missgreen_meike_maxirok-7

Kortom, maxirok Julianne zit heel erg lekker en is voor mij het ideale kledingstuk om lekker mee in het park te hangen!

***

Benieuwd geworden naar Miss Green? Bekijk de rest van hun eerlijke en biologische kledinglijn op
www.miss-green.nl.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *