Confetti Soap #69 + kattenbonus!

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van de Confetti Soap! Vorige week begon heel saai, maar eindigde heel fijn, zonnig en vrolijk. Benieuwd wat ik deze week (niet) heb gedaan? Lees dan verder.

ziek maandag

Ik voelde me vorige week zondag al flink belabberd en was dan ook niet verbaasd toen ik maandag wakker werd met een nare keelpijn en een kloppend hoofd. Tom was een hele goede zuster en bracht me de hele week (ja ik was de hele week ziek, ellende) ontbijt op bed. Ik heb maandag t/m donderdag op bed of op de bank gelegen met nieuwe afleveringen van Masterchef, een luisterboek of mijn laptop om toch nog een beetje te kunnen werken.

sushi woensdag

Woensdag voelde ik me eindelijk iets minder benauwd en had ik weer zin om te eten. Tom was ’s avonds niet thuis en daarom bestelde ik sushi for one. Daar voel je je toch meteen beter door?

mo slaapkaasfondue vrijdag

Vrijdag voelde ik me 95% beter (ik verwacht nog wel een week te snotteren), de zon scheen en ik had afgesproken met mijn moeder om te lunchen en te winkelen. Mo was vier nachten weggeweest (doet ie wel vaker, maar het blijft vervelend) en was éindelijk weer thuis. Ook ging ik naar de kapper en kleedde ik me na een week sippe kluizenaar te zijn geweest weer aan OM NAAR BUITEN TE GAAN. De eerste dag niet ziek zijn is altijd het fijnst (daarna wen je weer aan het beter zijn) en ik heb er extra van genoten. ’s Avonds at ik fondue met Tom op de gond. Life is good again…

yoga with adrienne zaterdag smootjei 1 zaterdag smoothie 2 zaterdag wc opknappen voegen zaterdag wc opknappen zaterdag kaassoufle zaterdag

Zaterdag voelde ik me nog steeds fantastisch en herboren enzo. Tom was een weekendje naar vrienden en ik kon dus doen waar ik zin in had. Eerst yoga (eindelijk) en alle leftover groente en fruit door de juicer halen. SUPERLEKKER en niet bruin, haha. Tom was vorig weekend met het opknappen van de wc begonnen en het leek me wel mooi om daarmee door te gaan. We willen de vale tegels en donkere voegen overschilderen met wit, net zoals we ooit met onze keukentegeltjes hebben gedaan. Maar voordat je dat kunt doen, moet eerst alles worden ontvet. Ik heb urenlang geschrobd en gedweild met Tetkees als mascotte. En ik heb wat dingen geshopt bij IKEA. En geen balletjes gegeten (wat een wilskracht, niet normaal). Uiteindelijk toch een beetje moe om ook nog naar de supermarkt te gaan (joh, wat raar) en dus werd mijn avondeten een rare combinatie van couscous en kaassouflés.

wandelen zondagbaked oates

Zondag stond ik weer vroeg op om weer stevig aan de yoga te gaan, maar ik had een beetje teveel spierpijn van de dag ervoor. Omdat het wel leuk moet blijven, ben ik daarom maar een beetje op gaan ruimen en heb ik een wandeling gemaakt met een wandel-meditatie-podcast in mijn oren. Er stond een stoel tussen de bloemen in ons park, zo gezellig. Een soort zetel in het paradijs…

Verder maakte ik een keer baked oats met bosbessen en banaan om eens een alternatief ontbijt te kunnen eten. Je schijnt het ’s ochtends even in de magnetron te kunnen schuiven en bam! Warme taart voor ontbijt. Maar dan natuurlijk wat gezonder dan taart. Ik ga zelf ook een beetje experimenteren met ingrediënten en smaken. Misschien als ik iets lekkers verzin, dat ik er een keer een recept van maak. ^_^

KATTENBONUS!

mo tetkees

Ik weet het, het is een erg magere kattenonus. Maar met mijn griep en Mo die de halve week weg was, is er niet veel van gekomen. Volgende week beter!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

♥♥♥

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat balen dat je ziek was! En irritant als het zo lang blijft aanslepen. Wel leuk dat je uiteindelijk toch nog leuke dingen deed, en dat Tom je zo goed verzorgd heeft ;-). Jeetje, wat lang dat Mo weg is geweest! Ik zou ongerust zijn, denk ik. X

  Reageren
 2. Olga Bericht auteur

  Ja, na nacht drie vonden we het écht niet leuk meer, maar het is een avonturier en hij redt zich prima. We moeten hem dus maar vertrouwen…

  Reageren
 3. Lottes Anekdotes

  Ik ben momenteel nogal ziek, dus I feel your pain. Ik kan niet wachten tot ik weer beter ben. Ik vind trouwens dat er geen rare combinaties bestaan qua eten. Als je alles van je maaltijd lekker vindt, dan kan het alleen maar smakelijk zijn ;-)

  Reageren
 4. emiel

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren
 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 6. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *