Photo diary maart #4 + kattenbonus!

header

Every week I show you guys what me and my cats have been up to.
Deze week at ik errrrg vaak buiten de deur, maakte ik (samen met mijn moeder) ons huis weer een beetje mooier en hadden de katten een knuffelsessie om u tegen te zeggen.

aardappelen_oven

Best roast potatoes ever!
Zondag aten we weer de allerlekkerste aardappeltjes uit de oven, het recept vind je hier.

quiche

Quiche with spinach, ham and brie.
Dinsdag maakte ik een quiche voor op de blog. Fijn, want ’s avonds hoefden we niet meer te koken…

stemmen_2014

Time to vote!
Woensdag was het tijd om te gaan stemmen. Ons stembureau was in een school, maar erg slecht aangegeven, haha. We moesten vragen, rondzoeken, een andere ingang vinden en uiteindelijk vonden we dit sumiere bordje tussen de jasjes en gymschoentjes. Hoera!

verven_outfit deuren schilderen

Painting the doors in my house.
Donderdag kwam mijn moeder langs en hebben we samen de helft van de deuren in huis geschilderd. Binnenkort de tweede helft. De deuromlijstingen moeten nog zoals je ziet…

onglet grote frederik grote frederik vega toetje_frederik grote frederik wentelteefjes suikerbrood

Delicious food at De Grote Frederik.
Om onszelf te belonen voor het harde werken gingen we ’s avonds uit eten bij de Grote Frederik (onze ontdekking tijdens een weekendje in eigen stad). En het was weer smullen geblazen! Mijn favorieten waren de gecarameliseerde ui met brie van mijn moeder en de suikerbroodwentelteefjes van Tom. Dat klopt, ik wil altijd van anderen proeven…

sokken_forever21 hema_ontbijt

Cute socks and a €1 breakfast at Hema.
Vrijdag was het heeeeeeeel vies weer, dus trok ik mijn vrolijkste sokken aan (Olga-logica). En omdat we vroeg wakker waren en nog een cadeautje moesten kopen voor schoonzusje Delana, ontbeten we voor €1 (ok, iets meer, we namen ook de verse jus van €0,50 en de bacon van €0,25 erbij) bij Hema. En het was niet zo’n succes, de omelet smaakte heel gek. In de cheap ontbijt competitie wint de IKEA het voor mij ;)

barbapapa_mok

I got myself a Barbapapa mug.
Voor het cadeautje voor Delana gingen we naar Asbran, onze nieuwe favoriete cadeauwinkel. De vorige keer kon ik me nog inhouden, maar deze keer moest hij mee: de Barbapapa mok! Er staan Aziatische en Franse teksten op en hij is heel hectisch, maar ik vind m fantastisch. Hij werd bij thuiskomst meteen ingezet voor warme choco want we waren doorweekt van de regen.

olga_voor

Before cutting my bangs.
Vrijdagavond gingen we uit eten om het cum laude (can I hear a woop woop?) afstuderen van schoonzusje Delana te vieren. Ik besloot de tuttebel uit te hangen en mijn haren te krullen en de eyeliner van Hema die Meike tipte op te doen. Ik maakte een fotootje van het resultaat en was opeens mijn blote voorhoofd zat, haha. Ik moet mijn pony alweer een tijdje laten knippen, maar het kwam er niet van. Met nog een kwartier voordat we weg gingen besloot ik zelf de schaar erin te zetten…

olga_na

After cutting my bangs (obviously).
En dit was het resultaat (foto is van de volgende dag, want we moesten weg!). Linksboven ben ik iets te enthousiast te werk gegaan, maar over het algemeen was ik best tevreden. Als het niet waait zit het heel aardig.

club_sandich_biechtstoel

Club Sandwich at De Biechtstoel.
Zaterdagmiddag gingen Tom en ik laat lunchen bij eetcafe De Biechtstoel in Groningen. Tom nam de club sandwich en hij was GIGANTISCH. We hadden hem naast zijn hoofd moeten fotograferen zodat je de verhouding wat beter kon zien, maar trust me, hij was humongous. We zaten er trouwens in ons eentje te eten, wat me enorm verbaasde, want het is een prachtig cafe met heerlijk eten (en heel veel, we hoefden ’s avonds niks meer) voor een lief prijsje. Ben je dus binnenkort in Groningen en zoek je nog een plekje om te eten, ga naar De Biechtstoel!!!

KATTENBONUS

vogeltjes_kijken_kat catlove4 catlove3 catlove2 catlove1

The cats were cute, as always.
De katjes keken hun ogen uit naar de vogels die buiten bezig met met nestjes bouwen en in de week hadden ze een hele gezellige knuffelsessie op ons bed. Elke keer dat ik er langs liep lagen ze weer in een andere, superschattige houding.

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram. Wil je liever weten wat de katjes de hele week doen? Volg dan Mo en Tetkees op instagram.

Liked what you saw? Follow us on instagram or Follow Mo and Tetkees on instagram.

REACTIES:

  1. Tamarah

    Wat een fijne foodfoto’s! Jummie! En ik had precies hetzelfde met stemmen! Ik kon de weg ook niet vinden in de basisschool. Je Barbbara papa mok vind ik super en de lepel ook ^-^. En wat gewaagd dat je zelf je pony durft af te knippen maar wat is het goed gelukt! Het staat je super.

    Reageren
  2. The 355 Sebastian Stan Leather Jacket

    The 355 Sebastian Stan Leather Jacket is upcoming on trending and everyone wants to get this product and we know this product is being sold on various platform bus we have some special offer for you this offer is being given for Christmas with 30% discount don’t be late and grab this offer

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *