Photo diary mei #4 + kattenbonus!

Afgelopen week had ik mijn eerste barbecue van dit jaar en ging ik met mijn moeder een paar dagen naar Antwerpen!

italiaanse hamburger cronut

Vorige zaterdag (niet gister, maar vorige week) maakten Tom en ik een lekkere italiaanse burger op een ciabata broodje met mozzarella, tomaat, pesto en basilicum. En als toetje………. deelden we een echte CRONUT. Een cronut is een kruising tussen een croissant en een donut. Met heel veel suiker, en vet, en glazuur enzo. Ja, een goede guilty pleasure. En gewoon te koop bij de Jumbo.

klussen trap tomOp zondag hebben Tom en ik ons voor het eerst gewaagd aan de trap. We hebben een oud huis en lelijke vloerbedekking op de trap. Dat willen we eraf halen en de trap schilderen. Gewapend met een hitte-pistool en een krabber hebben we er een paar uur over gedaan om een traptrede kaal te maken. Dat wordt dus nog een flinke klus…

hugo wijn

Toen we zondagmiddag werden gevraagd door vrienden om te komen barbecuen, lieten we onze klusspullen vallen en fietsten die kant op. Ze hadden rose dat Hugo heette, SU-PER-LEKKER. Smaakte naar elderbloemen en munt (zoiets, het was net ranja, jum!).

outfit antwerpen

Dinsdagochtend vertrokken mijn moeder en ik vroeg uit Leeuwarden (ik was de avond ervoor al gekomen) naar Antwerpen! Om zere voeten te voorkomen, trok ik (met een beetje tegenzin) mijn groene renmonsters aan. Ze passen nergens bij, maar ze lopen ZO lekker. Geen last van mijn voeten gehad ;)

antwerpen centraal

De treinreis duurde zo’n vier en een half uur, maar die was eigenlijk zo voorbij, lekker kletsen en naar buiten kijken. We waren beide nog nooit in Antwerpen geweest en waren onder de indruk van het mega station. Ik vind dat altijd zo’n mooie binnenkomer.

zara home knopjes urban outfitters antwerpen pen orgy etui hipo pasta antwerpen moose in the city antwerpen mama in de zon ananas pot zara home marsepijn thee bij tartoer

En daarna was het vooral genieten van het weer, lopen door een prachtige stad, veel te veel winkelen en lekker eten. Volgende week is het Antwerpen week op Team Confetti met een fotoverslag, hotspots, een shoplog en een handige app. Just so you know ;)

KATTENBONUS!

mo in de tas tetkees olifant

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

  1. Wendy

    De trap vond ik het meest vreselijke project toen wij aan het klussen waren in ons huis. Ik was zo blij toen het af was. En een cronut? Dat lijkt me mega lekker!!

    Reageren
  2. Fleur

    Hoi! Mijn zus had ook in een jaren ’30 huis een trap met vloerbedekking. De platte bovenkanten hebben wij met doeken kokend heet water geweekt. De lijm laat dan makkelijk los :) De schuine kanten geloof ik met terpetine/aceton. Dat zou ik nog voor je na kunnen vragen :)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *