Confetti soap #31 + kattenbonus!

Helemaal fris van een weekje niks doen vorige week, ging ik met all guns blazing weer van start deze week. Het lijkt wel alsof iedereen weer terug aan het komen is van hun vakantie, want mijn emailbox stond roodgloeiend. Dit is wat ik verder deed afgelopen week:

keuken koken

Sneak peek van onze nieuwe keuken! Er moet nog gestuukt worden (goh, dat meen je niet) en het aanrecht mist nog een randje kit, maar verder zijn we al een heel eind. Ik heb er alleen nog maar oranje dingen gekookt, haha. Eerst pompoensoep en later peanut stew. Jum!

planning

Typisch voorbeeld van een pastel-planning. Jeetje zeg, wat een lijstjes! En koffie. :D

gordijn

Nadeel van een volgeplande week: binnen zitten terwijl buiten de zon schijnt. Oh well, gelukkig vind ik mijn werk heeeeeel leuk!

uitsmijter

Omdat ik alweer druk bezig ben met nieuwe artikelen schrijven voor HEMA, ging ik woensdagmiddag naar de winkel voor een beetje inspiratie. En waarom ook niet meteen daar lunchen (met alleen maar gele dingen)?

En ik heb gevonden waar ik naar zocht, het eerste artikel is alweer klaar en zul je in september op de HEMAblog kunnen lezen.

webshop

Ik ben lang bezig geweest met de definitieve verpakking van de webshop-pakketjes en ik ben eruit, zo worden ze verstuurd! Ik vind het heerlijk om kleine dingetjes te veranderen en te perfectioneren. Ik wil graag dat het openmaken ook een feestje is. ;)

showup

Voor inspiratie gaan Vera, Ingrid en ik binnenkort naar de Show Up Trade Show. Een soort beurs voor inkopers waar shops laten zien wat ze in huis hebben. Leek me leuk om een keer te bezoeken, misschien wel te netwerken (niet mijn visitekaartjes vergeten!), inspiratie op te doen voor mijn eigen webshop en een blogartikel over schrijven. Want ik heb de foto’s van de vorige editie gezien en het ziet er allemaal prachtig uit!

selfie2

Na 1000 jaar met een halve unibrow rondgelopen te hebben (hoera voor een pony, dan zie je daar niks van) eindelijk weer eens werk gemaakt van mijn wenkbrauwen (of hoe Marlous het zo mooi zegt: mijn wenkies). Ik vind het ZO MOOI als anderen daar hun best op doen, maar zelf weet ik nooit waar ik moet beginnen. En het zijn van die dingen dat als je er te lang naar kijkt, ze er steeds raarder uit gaan zien. Maar volgens mij zijn ze wel ok geworden, haha.

aardbei

Op donderdagavond at ik met Tom bij de V&D en ging ik naar de film met Meike. Ik had me voorgenomen om te studeren voor mijn theorie-examen maar dit was veel leuker, haha.

KATTENBONUS!

tetkees sokken tetkees slapen tetkees cute

Tetkees gaat tegenwoordig ’s nachts naar buiten en moet daar dan de hele dag van bijkomen.

♥♥♥

Nog een fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Moniek

  Je keuken is echt mooi geworden! Ik stel het doen van mijn wenkbrauwen ook altijd uit en vind het ook vaak een vervelend klusje om te doen. Sommige mensen kunnen dat zo goed en zo mooi!

  Reageren
 2. Vera

  Uuuuh Olga, zie ik daar een weekversie van je To do list heel casual onder de andere lijstjes liggen? Uitbrengen die handel! En ik heb super veel zin in ShowUp, heel benieuwd wat voor toffe dingen we allemaal geen zien. Team Confetti-meeting 3.0 :D

  Reageren
 3. sandra

  Je keuken ziet er mooi uit! Ben benieuwd naar de hemablog, ik ben de hema ook weer helemaal opnieuw aan het ontdekken. Wat een leuke spulletjes hebben ze daar!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *