Photo diary maart #3 + kattenbonus!

header

Every week I show what I (and my cats) have been up to.
Deze week genoot ik van de zon die er EINDELIJK was! Ook maakte ik lekkere hapjes, ging ik naar de bioscoop en deed ik een poging tot het maken van een leuk kapsel.

lente_bloemen

Spring flowers.
Afgelopen zondag was het heerlijk weer en dus hadden we een gezellige en lazy sunday. We liepen vanaf huis naar het centrum (tien minuutjes lopen) om op een terrasje te gaan zitten. Onderweg kwamen we deze vrolijke bloemetjes tegen.

yolo_cat_opgezet_zonnebril

YOLO cat in someone’s window.
Ook zagen we deze bijzondere installatie achter iemands raam. Wij kennen deze statische kat al een tijdje, maar ik fiets er altijd haastig langs en heb nooit zin om te stoppen om een foto te maken. We hebben deze opgezette kat omgedoopt tot YOLO cat omdat de letters YOLO in vrolijke glitterletters op zijn buikje waren geplakt toen we hem voor het eerst zagen zitten. Toepasselijk ook, want leven doet hij helaas niet meer. Volgens mij wordt YOLO cat elke week verkleed, nu was hij in zomerse sferen met zonnebril en Mexicaans thema…

witbier

Delicious beer.
De eerste van dit jaar, heerlijk!

schepijs_mint_chocolade_hoorntje

Mint and chocolate ice cream.
Na het terrasje nog een lekker ijsje gehaald bij Toscane. Ik had munt en melkchocolade en hij was heel heel heel erg lekker!

tom_buiten_balkon_lente

Hanging out on the balkony.
Eenmaal weer thuis was het nog steeds lekker warm, zelfs in de schaduw! Dus hebben we op ons balkonnetje gezeten, stokbroodjes gegeten en Chinees van de vorige dag opgewarmd. Doe mij elke week zo’n zondag!

wie_is_de_mol_australie

The Mole Australia.
Ik kwam er bij toeval achter dat er ook een Australische Wie Is De Mol bestaat! Ik heb nog maar een aflevering gezien en die viel wat tegen. De test bestaat uit maar vijf vragen en ze moeten de test LIVE doen. Raar… En nog een ontdekking, er is ook een Australische Boer Zoekt Vrouw! Nog niet geprobeerd, maar lijkt me perfect voor een kneuterige tv-avond :)

club_sandwich_frietjes_patat

Cub Sandwich and fries.
Het was weer tijd voor een Club Sandwich, met patat! Gezond is het niet echt, maar lekker! Oh boy!

lush_cinder

Bath bomb by Lush.
Ik had afgelopen week een ontzettende stress – spoed – ontwerpklus en zag aan het einde van de dag helemaal scheel van het werken. Even lekker in bad met een Lush bal en ik was binnen no time weer rustig.

thuiswerken_confetti_interieur

Working from home.
Ik zag de instagram actie van 101 woonideeen voorbij komen en besloot ook een kiekje te maken van mijn werkplek en mee te doen.

outfit_yellow_geel

Outfit time! Mijn favoriete gele shirt van Steps met een lang hemd eronder. Ik blijf het leuk vinden dat ik zo klein ben dat ik van een lang hemd en een shirt een jurkje kan maken.

pannenkoek_poedersuiker_boter_poffertjes

Pancakes with icing sugar and butter.
Pannenkoekeeeeeeen! Met heel veel poedersuiker en boter was het net een enorm poffertje…

_grand_budapest_hotel_wes_anderson

Premiere of The Grand Budapest Hotel.
Donderdagavond was de voorpremiere van The Grand Budapest Hotel (Meike wijdde eerder een heel leuk artikel over deze film). Ik las op de blog van Nina dat de voorpremiere met 50% korting was. Geen idee waarom, maar dat maakt niet uit. Ik trommelde vrienden op om mee te gaan en s’ avonds zaten we te genieten van deze geweldige film. De rest van de zaal vond hem ook prachtig want toen de film afgelopen was, werd er luid geklapt, zo leuk!

agatha_haar_vlecht

Agatha’s hair, fail!
De volgende dag was ik nog steeds in de Grand Budapest Hotel sfeer en probeerde ik mijn haar te doen als het personage Agatha. Mja, die echt gelukt, het werd een beetje een rommeltje…

hond_confetti_neus

Winner Printic Photo Competition.
Vrijdagmiddag maakte ik de winnares van onze Printic fotowedstrijd bekend. Chantal stuurde deze geweldige foto van haar hond Nova op met cupcake sprinkles op haar neus en won daarmee 20 Printic foto’s!

caramel popcorn

Home made caramel popcorn.
Vrijdag maakte ik caramel popcorn en ze waren echt goddelijk. Ik nam ze mee naar een filmavondje bij vrienden (we keken Pulp Fiction en schreeuwden alle one-liners mee) en de popcorn was een groot succes. Morgen komt het recept op de blog.

ontbijt_breakfast_from_top_view

Saturdaymorning breakfast.
Zaterdagochtend ontbeten we heel uitgebreid aan tafel met vers Turks brood en alles wat we nog in de koelkast hadden staan. Moeten we vaker doen!

KATTENBONUS!

tetkees_fluffy_belly buiten_sunshine_kat_broodje tetkees_stretch_kat_zonmo_kat_bureaustoel

Tetkees follows me everywhere.
Tetkees is een echte binnenkat en wijkt overdag niet van mijn zijde. Hij ligt op bed te snoozen en gaat mee naar buiten op het balkon als ik een broodje ga eten. Mo is een echt buitenkat en als hij wel thuis is, slaapt hij het liefst op Tom’s bureaustoel, heel handig :)

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram. Wil je liever weten wat de katjes de hele week doen? Volg dan Mo en Tetkees op instagram.

Liked what you saw? Follow us on instagram or Follow Mo and Tetkees on instagram.

REACTIES:

 1. Manon

  Die statische kat vind ik een beetje eng hahaha. Verder ziet het er uit als een leuke week :) Ik ben ook dol op stokbroodjes met lekkere smeerseltjes <3

  Reageren
 2. Eva C

  Hahahaha, zalig die YOLO kat! En ik wordt ook echt vrolijk van al die ontluikende bloempjes. Deze week begon de japanse kerselaar in onze straat te bloeien, dat is altijd zo mooi dat je er meteen gelukkig van wordt :)

  Reageren
 3. Tamarah

  Wat een mooi overzichtje zeg! Die opgezette kat vind ik wel een beetje freaky hoor :D. De crocussen zijn prachtig, fijn lente gevoel kunnen ze geven he! En al dat eten!! Ik heb zin in bier, friet, stokbrood en ijs :D. Thanks for that! De outfit staat je erg leuk trouwens! Ben benieuwd naar het recept, ziet er lekker uit!

  Reageren
 4. Wendy

  Ik zie echt overal en bij iedereen pannenkoeken voorbij komen. En dan is het de 28e ook nog een Nationale Pannenkoekendag. Ik moet ook maar eens een pannenkoekenavond plannen. Heb er inmiddels reuze trek in.

  Reageren
 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *