DIY care package voor hema.nl.

Yay! Ik had de eer weer met een artikel op de blog van HEMA te staan. Ik moet mezelf altijd weer even knijpen als dat gebeurt, haha. Dit keer maakte ik een snail mail pakketje. En niet zomaar eentje, deze is bedoeld om de ontvanger even flink op te peppen!

tc_carepackage_blogfoto_02

Als het gaat om mini cadeautjes dan zit je bij HEMA wel goed. Ik had meer moeite met selecteren dan met fijne cadeautjes vinden, haha. Een goeie care package zit bomvol lieve presentjes om de zieke/zielige ontvanger een hart onder de riem te steken.

tc_carepackage_blogfoto_03 tc_carepackage_blogfoto_04tc_carepackage_blogfoto_05Behalve kleine cadeautjes uitkiezen is het ook leuk om er iets extra’s mee te doen en er lieve berichtjes op te plakken. Wil je weten wat voor tips ik nog meer heb op het gebied van care packages? KLIK HIER.

♥♥♥

Lees ook mijn andere artikelen voor HEMA:
Wil je weten wat er allemaal in een lekkere Hugo cocktail gaat? KLIK HIER.
Wil je mijn lekker-slapen-tips lezen en schattige foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurkbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

REACTIES:

 1. Mariaana

  Ik lees al een tijdje je blog, maar heb nog nooit gereageerd (shame on me!). Ik vroeg me af hoe jouw ervaring met de lettertang is? Bij mij blijft het echt bijna niet plakken, of krullen ze na verloop van tijd weer om en vallen ze er af… Misschien heb jij de gouden tip?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Same here, zo jammer! Hele goede dubbelzijdige plakband is mijn advies en een niet te gladde ondergrond. Ik baalde er ook flink van in het begin hoor…

   Reageren
 2. Silke

  Wat een geweldig pakketje… Daar zal de ontvanger sowieso wel van opkikkeren! Die USB-stick is echt een geweldig idee, dat onthou ik voor de toekomst ;-)

  Reageren
 3. Astrid

  Super pakketjes! Bij de Hema hebben ze ook echt de leukste kleine cadeautje, die wil iedereen toch ontvangen! Vooral als ze ook nog eens heel leuk ingepakt zijn.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *