Allereerste Confetti Soap weekvlog!

Woop woop! I did it! De állereerste Team Confetti YouTube video is gemaakt! Hij is een beetje ongemakkelijk en verlegen af en toe, maar hij is er!

Jarenlang hield ik de boot af. ‘Teveel werk’ dacht ik (daar had ik helemaal gelijk in) ‘ik kan het niet aan om mezelf op video terug te zien of te horen’ (ook waar, maar het went) en ‘daar wil vast niemand naar kijken’ waren de smoesjes die ik gebruikte. Tot vorige week. Ik had zin om iets nieuws te doen en gewapend met mijn telefoon legde ik stukjes van onze week vast en monteerde er een kek muziekje onder. Het houtje-touwtje gehalte is heel hoog (dat krijg je met telefoon-camera-kwaliteit en basic monteerprogramma) maar dat kan me eigenlijk niet zoveel schelen. We hebben veel lol gehad met het maken en zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

PRIJSVRAAG
En omdat ik in een feestelijke bui ben vandaag, heb ik een prijsvraag bedacht. In de video, tijdens het maken van een smoothie, fluit Tom een deuntje. Wie als eerste raadt welk nummer hij fluit, wint een echte Team Confetti unicorn tegel! Laat je antwoord weten bij de comments.

♥♥♥

We horen ook heel graag wat jullie van onze allereerste weekvlog vinden. Moeten we het vaker doen, wat  willen jullie graag zien, etc. Laat het weten bij de comments!

REACTIES:

 1. Naomi

  Hoi,
  Ik heb nog nooit eerder hier gereageerd en ik herken het deuntje niet, maar hey leuke vlog!! Leuk jullie zo in bewegend beeld te zien, leuke mensen. ?
  Sterkte met het vinden van je balans, betreft alles om je moeder. Ik herkende me in wat je daarover schreef.

  Reageren
 2. Smilla

  Ohh een hele leuke vlog, en zo apart om na zoveel jaar (geen idee hoelang ik je volg maar tijdens t maken van je eerste agenda) jouw stem te horen. Maar je vlog is helemaal goedgekeurd en wat ben je een leuk mens!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahahaha, dat kan ik me zó goed voorstellen. Dat dat apart is. Ik vond het zelf ook apart om mijn eigen stem te horen. Je leert jezelf toch weer een beetje op een andere manier kennen…

   Reageren
 3. Evelien

  Wat leuk om eens een keer de mensen achter de blog ‘in het echt’ te zien!
  Hoop dat jullie vaker gaan vloggen!
  Ik kan ook helaas niks van het deuntje maken. :(

  Reageren
 4. Studio Jessel

  Écht een hele leuke vlog! Zo anders om je stem te horen en bewegend beeld te zien haha! Is deuntje toevallig ‘another day of sun’ van la la land?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Nee! Maar had zomaar gekund, Tom fluit constant álle liedjes van LaLa Land. Ik ben een beetje bang dat het te moeilijk is om te raden. We moeten de volgende keer maar een wat makkelijkere doen…

   Reageren
 5. KouweKleren

  Ik vind eigenlijk alle vlogs saai – zag het altijd als een generatiekloof tussen mijn 25-jarige ik en 15-jarige anderen – maar ik werd helemaal vrolijk knussig van deze blik in jullie leven. MIsschien zoals anderen al zeiden omdat het o leuk is om jullie te zien bewegen en horen praten, leuk gedaan!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Leuk om te horen! Ik hou er zelf enórm van en voel die kloof niet zo, vandaar dat ik vond dat ik er écht een keertje mee moest beginnen.

   Reageren
 6. Rianne

  Jaaa wat een superleuke volg! Ik werd er heel blij van, dus zeker vaker doen! De ‘crappytelefoonkwaliteit’ keek ik gemakkelijk doorheen ;) En wat grappig om het mauwtje van Tetkees te horen, zo lief!

  Reageren
 7. Mar_jelle

  Leuk om jullie zo in het echt bezig te zien! Leuke woning ook, :)
  Is het fluitende deuntje hetzelfde als het kekke muziekje dat je erbij hebt geplaatst?
  Ach, ik gok maar wat maar ik hoop wel op een nieuwe vlog, ?

  Reageren
 8. Debby

  SUPERLEUK!! K had ook een hele andere stem bij jullie verwacht haha, maar echt blijven doen dit ik heb echt even heerlijk zitten genieten :D

  Reageren
 9. Anne

  Leuke vlog. Als ik zelfrijzend bakmeel maak, gebruik ik trouwen een klein zakje bakpoeder (15 gram ongeveer) op 500 gram bloem. Dus dat is een stuk minder dan in de vlog.

  Reageren
 10. Jo

  wat een superleuke vlog en zo creatief! vond het bijna een beetje ontroerend om te kijken omdat ik er veel van mijn eigen leven in herken haha lekker samen blij worden van pannekoekjes bakken, dingen in de straat die veranderen en Elton John :) hopelijk maken jullie er nog een keer een!

  Reageren
 11. Nelleke

  Hoi Olga,
  Wat een leuke vlog! Heel eerlijk en puur. ( en goeie montage ! ) Ik volg je nu al zo’n twee agenda’s en 1 weekplanner lang ;-) Dit is een mooie aanvulling, zeker blijven doen!!!

  Reageren
 12. José

  Gaaf ! En ik ben wel benieuwd naar de volgende, daar zit dan zeker ook de ontknoping van het deuntje bij ? ;-) ( want nee, ik herken hem ook niet.. )
  Waar rende Tetkees trouwens zo enthousiast achteraan ? Hier zit namelijk een dame die ook altijd wel in is voor spelletjes, en ze heeft net gisteren een speeltje, eh, ‘vakkundig gedemonteerd’ ….

  Reageren
 13. Pingback: Personal/blog update + geef je mening over Team Confetti! | Team Confetti

 14. Jones Elizabeth

  It is actually mostly unattainable to find well-educated women and men on this area, however, you come across as like you understand the things that you’re talking about! Excellent sleep and relax drops

  Reageren
 15. remziye

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *