Aankondiging 2e TC FEELGOOD BOX!

Het is al bijna weer zover! Na het grote succes van de eerste box, kon een tweede (en een derde en een vierde en ga zo maar door) niet uitblijven. En bij een nieuwe box hoort een nieuw thema! En dat nieuwe thema is verschrikkelijk leuk. ;) Lees snel door om erachter te komen wat het thema is en wanneer hij te koop is. Pas op, hij is weer limited edition en dus op voordat je er erg in hebt…

Wat is de TC Feelgood Box?
Voor als je de hype hebt gemist en denkt: ‘waar bazelt dat mens toch over?’. De TEAM CONFETTI FEELGOOD BOX is een box vol handgemaakte en zelf ontworpen goodies. In totaal zitten er dit keer 5 (en misschien nog een extraatje, ik kan het niet laten) items in de box, waaronder iets moois van papier, een grapje, een DIY pakketje en ik heb iets gemaakt met behulp van een lasersnijmachine (so exciting!). Ook zit er in één van de boxen een golden ticket waarmee je een extra prijs kunt winnen. En de rest verklap ik lekker niet, want dat is een verrassing!

surprise box 3

De vorige keer…
Op het plaatje hierboven staat de vorige box. Als je wil weten wat je een beetje kan verwachten, kun je de inhoud van de vorige box hier wat beter bekijken. Ik heb heel hard mijn best gedaan om de komende box NOG leuker te maken, maar dat zien jullie natuurlijk vanzelf.

Thema!
Ik heb een thema bedacht waar mijn ogen van gaan sprankelen en waarvan ik een glimlach van op mijn gezicht krijg. Het thema van de volgende box is…:

tc feelgood box

Jaaaaaa! Magic! Dus denk aan rainbows, unicorns en veel glitters en sterren!

Wanneer is de Magic box te bestellen?
Aanstaande zondag op 1 februari om 9.00 is hij weer te bestellen in de webshop. Eind februari wordt hij weer in één keer verzonden zodat iedereen hem ongeveer op hetzelfde moment binnen zal krijgen en de inhoud voor iedereen een verrassing blijft. Omdat de box iets zwaarder uitviel dan verwacht (en de volgende box dat waarschijnlijk ook zal doen) heb ik besloten de EU box niet te herhalen. De verzendkosten worden dan veel te hoog.

Limited edition!
Ik heb een gelimiteerd aantal boxen gemaakt. En meer komen er ook niet. Je moet er dus heel snel bij zijn! De vorige keer waren de boxen binnen anderhalve dag uitverkocht en aangezien deze editie net zoveel boxen telt, zou hij wel weer eens heel snel op kunnen zijn. Als je er graag eentje wil bemachtigen, zul je je wekker moeten zetten. ;)

Hoeveel moet dat kosten?
Een hele terechte vraag. De TC FEELGOOD BOX kost €17,50 en dit is INCLUSIEF verzenden. Aangezien de producten in de doos niet los verkocht worden, zal ik niet gaan roepen wat de ‘echte’ waarde van deze box is (zoals de bekende beautyboxen graag doen). De TC FEELGOOD BOX is dus van onschatbare waarde. Ik doe mijn uiterste best om zoveel mogelijk in de box te proppen en hem zo origineel mogelijk te maken.

♥♥♥

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze hieronder, ik beantwoord ze graag!
Zijn er al enthousiastelingen in de zaal?

REACTIES:

  1. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *