Week Doodle – Splashy Fish

header-11
My life in drawings (in Dutch)
Kennen jullie het spel Splashy Fish? Het spel had een grote impact op mijn week.

splashy fish-06splashy fish-03splashy fish-01splashy fish-04splashy fish-02splashy fish-05splashy fish-07splashy fish-08

 

 

 

splashy fish-10splashy fish-09

REACTIES:

 1. Laura

  Haha leuke doodle weer! Ik had het verhaal ook mee gekregen inderdaad, dat het spel verslavend zou zijn. Ik speel sowieso nauwelijks spelletjes op mijn telefoon. Maar toch bedankt voor de tip :)

  Reageren
 2. Dina

  Zo leuk, moest er wel even om lachen! Ik ken flappy bird of splashy fish helemaal niet, maar heb er een collega wel eens over gehoord.

  Ja ik weet het. Ik leef onder een steen.

  Reageren
 3. Stella

  Hahahahaha, hilarisch! Ik kende Flappy Bird wel. Ik speelde het 1 keer op mijn vriend zijn iPhone, maar was al zo pissed dat ik niet meer dan 2 scoorde dat ik hem zijn telefoon snel terug gaf. Geen Splashy Fish voor mij dus, hihi. Liefs, Stella.

  Reageren
 4. Wendy

  Ik heb Flappy Bird al een tijdje op mijn telefoon staan nu en ik ben er niet verslaafd aan geraakt. Ik vind het gewoon een enorm stom spel. Ik kom niet voorbij buis nummer 10… Niks voor mij dus. ;)

  Reageren
 5. PSbyDila.com

  Mijn buurmeisje van 10 is verslaafd aan het spel Flappy bird en liet mij ook spelen. Ik heb zelden zo’n frustrerend spelletje gezien, na een paar pogingen had ik zin om die telefoon uit mijn handen te gooien, haha. Nee, niets voor mij.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *