REACTIES:

 1. Liselore

  Ik woon vlakbij een sloot en helaas heb ik zelfs een keer een duif tussen mijn spaken gehad… En vooral dat ik-is-kat-en-wil-aandacht gegeven is herkenbaar ;)

  Reageren
 2. Thuisfrontmrs

  Die laatste. Kat op laptop. Verschrikkelijk!

  Ik ben gek op mijn poezenbeesten en laat veeeeeeel toe maar daar heb ik zo’n hekel aan! Als ik bezig ben met mijn studie is er altijd wel eentje die bij me wil liggen en dan net met één poot de mousepad aanraken. Frustratie alom!

  Reageren
 3. Maaike

  Ohh, de suicidal pigeons zijn wel het ergst. Ik heb echt een keer gehad dat er een door mijn wiel vloog. Gelukkig wandelde die daarna gewoon verder!

  Reageren
 4. Mique

  Haha ik doe ook regelmatig een wedstrijdje ‘wie gaat het eerst aan de kant’ met deze suïcidale duiven. Onbegrijpelijk dat deze diersoort niet is uitgestorven….

  Reageren
 5. Denise

  Dat met die duiven, dat is een soort van wedstrijdje; ze doen alsof ze je niet zien….maar ondertussen ;-) Ze zijn als de dood voor jou, dus gewoon door rijden!
  Je tekeningen zijn weer super leuk!
  Fijn weekend.

  Reageren
 6. Ingrid

  Suïcidale duiven sowieso! Daar kom je niet onderuit in Grunn. Die vlekken op mn broek herken ik echter niet, hoe krijg je het voor elkaar?;)

  Reageren
 7. Floor

  Brrr… hekel aan duiven… ooit poepte er 1 op mijn hoofd… haha… direct door naar de kapper voor een wasbeurt.
  Volgens sommige mensen brengt het geluk, maar was voor mij nou niet een gelukkig moment ;P

  Reageren
 8. Eline

  Ik heb onlangs een vleugel tegen mijn hoofd gekregen (zachtjes gelukkig) van een duif die op het laatste moment besloot toch op te vliegen van de balustrade van de fietsersbrug, maar meestal kan ik ook een spelletje “wie bezwijkt er eerst” (ik) met ze spelen. Niet tof. Mijn katten zijn trouwens extreem voorbeeldig, ze gaan nooit op de laptop liggen! :D

  Reageren
 9. Mark

  Wow, die duif met de tekst ‘I just do’nt care’ zou een écht prachtige free download wallpaper zijn… Het vosje zit me nu al zo lang en zo zielig aan te staren :-(

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *