Week Doodle – Smaken verschillen…

escape plan-11

Mijn vriend en ik besloten afgelopen week, last minute, nog even een film binnen te halen, om voor het slapen gaan te kijken. De film die we wilden zien kwam echter erg traag binnen, dus kwam m’n vriend met een andere filmoptie die hij al op zijn computer had staan. Hij zei er wel direct bij dat ik ‘m toch niet zou willen zien…

escape plan-01escape plan-03escape plan-02escape plan-10escape plan-04escape plan-06escape plan-08escape plan-09escape plan-07escape plan-05

REACTIES:

  1. Plutomeisje

    Haha, ik zou ook gaan slapen zijn. Vreselijke acteurs. :P
    Mijn vriendje reageert trouwens op een gelijkaardige manier als ik een animatiefilm voorstel, met als absolute no go iedere Disney film ooit. Boe!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *