REACTIES:

   1. Olga

    Hahahahaha! Ik heb ook al een keertje een plantje wat ik van Meike kreeg dood laten gaan (en toen leefde hij weer even op en toen ging hij werd dood). Dus de cirkel is rond hoor!

    Hele leuke weekdoodle Meike!

    Reageren
 1. Karlijn

  Ik wist echt niet dat je dat een appelkroos noemt! Haha, ik dacht echt ‘wat is een appelkroos’? Maar nu weet ik het :) Heb je een feestje gehouden waar je buurman last van heeft gehad en je de caissière, drogisterijman en tabakman niet voor hebt uitgenodigd? Anders zou ik het ook niet weten. En zou je je iMac niet beneden kunnen zetten?

  Reageren
 2. Elisse

  Oooh ik hou van deze tekeningetjes! Wat stom dat je door een aantal mensen onaardig wordt behandeld trouwens. Ik vind het ook verschrikkelijk als de cassières in de winkel blijven doorpraten terwijl jij vriendelijk gedag zegt en danku en je geen antwoord krijgt :( Blegh!

  Reageren
 3. Fleur

  Een appelkroos??! Ik dacht huwhh, maar nu snap ik ‘m! Het valt me nog best wel mee met hoeveel dingen je moet stoppen! Als dat alles is.. mag je van mij vrolijk door gaan met je meike eigenschappen. Behalve dan het afvragen waarom mensen niet aardig doen. Dat is vervelend!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *