REACTIES:

 1. Laura

  Ik werd deze week ontzettend happy dat ik nu eindelijk weer draadloos kan laptoppen! Eindelijk een nieuwe laptop met een accu die het gewoon langer dan twee minuten vol houd!

  Reageren
 2. Tamara

  Zo’n hond bij de les lijkt me wel wat :D (dat was die instagramfoto toch?) De downward dog haha :D Ik werd afgelopen week blij van leuke dagjes uit, werk, mooi weer etc.

  Reageren
 3. Karlijn

  Fietsen is zo fijn! En de fijne dingen aan het einde van de dag opschrijven is fijn he?! Ik heb het ook een hele tijd gedaan, maar ben er nu al een tijdje mee gestopt. Misschien toch maar weer mee beginnen. Ik werd deze week blij van de laatste dagen in Noorwegen, de Deventer Boekenmarkt en het lekker lezen in de zon. X

  Reageren
 4. Zaansch Faam

  Ik vind dat je dit zo mooi doet, vooral die hond! Moest ik even kwijt ;). Ik werd blij van mijn vriendinnen, een bezoekje aan Villa Augustus in Dordrecht, de mooie spullen die vrienden van mij in hun huisje hebben staan (ik materialistisch…welnee.. :P), vakantieplannen, mooie foto’s in tijdschriften en inspiratie voor grote toekomstdromen. Eigenlijk had ik een hele gelukkige week, ga ook maar eens een boekje bijhouden

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *