The making of: Team Confetti visitekaartjes

header

Check out how we made our own custom made confetti business cards!
Bij Team Confetti horen natuurlijk confetti visitekaartjes. Meike en ik maakten onze eigen visitekaartjes en vandaag laat ik zien hoe we te werk gingen!

visitekaartjes_cirkelpons sostrene_grene_goud_karton

Cirkle punch – €14.95 and gold cardboard by Sostrene Grene € 1.69 / 10.
Allereerst gingen we op zoek naar de basics: karton met een gekleurde achterkant en een cirkelpons. Bij Sostrene Grene vond ik A4 karton met een glimmend gouden achterkant, perfect! Het goud oogt lekker fancy en A4 papier past precies in mijn printer.

De pons was een wat langere zoektocht. Visitekaartjes zijn normaal 55 x 85 mm. Groter dan dat en ons visitekaartje zou niet in een standaard visitekaartjeshouder of vakje van een portemonnee passen. Uiteindelijk bestelde Meike bij www.aguinij.nl een cirkelpons met een diameter van 57 mm, kon net. Hij kostte 21,70 euro inclusief verzenden.

visitekaartjes_printen

15 business cards printed on gold cardboard.
In Indesign maakte ik een A4 op waar precies 15 visitekaartjes op pasten. Ik maakte er eentje voor Meike, eentje voor mezelf en eentje voor ons samen. Ik had geluk dat mijn printer het karton en de gladde achterkant aan kon, dat zullen vast niet alle printers trekken…

visitekaartjes_pons

Ponstijd! Door de pons ondersteboven te keren kon ik het kaartje precies in het midden leggen en met een druk op de pons had ik een visitekaartje! Ik had met opzet de achtergrond wit gelaten zodat er wat speelruimte was.

visitekaartjes_rond_confetti

We zijn heel blij met ons visitekaartje, hij past perfect bij ons! Zelf gemaakt, rond, shiny en een beetje anders dan anders. We vinden het fijn om een visitekaartje bij ons te hebben als we bijvoorbeeld een hotspot willen fotograferen of als we bij vrienden of familie op visite zijn die maar niet kunnen onthouden hoe onze website ook alweer heet.

Wil je ook een bijzonder en op maat gemaakt visitekaartje en kom je er zelf niet uit? Wij ontwerpen maar wat graag visitekaartjes, logo’s, huisstijlen, banners en nog veel meer. Neem contact met ons op via email: info@teamconfetti.nl, meike@teamconfetti.nl of olga@teamconfetti.nl.
If you want us to help you make your own custom made business card (or logo, banner, poster or pretty much anything) please contact us at info@teamconfetti.nl, meike@teamconfetti.nl or olga@teamconfetti.nl

Binnenkort nog meer leuk visitekaartjes-nieuws…

REACTIES:

 1. Elisse

  Wauw heel tof! Ik wil ook eigen visitekaartjes, maar eerst maar eens werken aan een logootje. Leuk om te weten dat ik jullie ook kan contacteren als ik er niet uit kom, ik hou het in m’n achterhoofd!

  Reageren
 2. Manon

  Die zijn super leuk! Heel anders dan de standaard rechthoekjes. Nooit aan gedacht dat je ze zelf ook kunt printen met een goeie printer. Misschien word het tijd dat ik met me dtp-skills ook maar eens een visitekaartje voor mezelf ga maken.

  Reageren
 3. Mark

  Helemaal cool! Wat is de doorsnee van de cirkel? Ik zoek een cirkelpons met een doorsnee van 4 a 5cm om confettislingers mee te maken? Het valt toch tegen er een te vinden… tips?

  Reageren
 4. Liza

  Supergaaf! Vooral met die verrassende gouden achterkant.
  Ik heb op die manier mijn Confetti Lab sticker gemaakt. Echt leuk!
  Fijne week alvast!
  Groetjes,
  Liza

  Reageren
 5. Pingback: DIY plattegrond slinger. | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *