Sostrene Grene autumn collection 2016

Ik heb het gevoel dat we met onze neus in de boter zijn gevallen. Niet alleen hebben we een soort tweede zomer te pakken, we kunnen ook genieten van de perks die september met zich meebrengt. Er liggen alweer pepernoten in de winkels, mijn favoriete tv programma’s beginnen weer én mijn favoriete merken hebben nieuwe collecties in de winkels liggen. Vandaag gaan we een kijkje nemen naar de nieuwe Home collectie van Sostrene Grene!

Ik ben gek op nieuwe seizoenen. Het voelt als een frisse start, als een mini oud & nieuw. Elk seizoen heeft zijn typische kenmerken en voordelen. Dus alhoewel ik nog heel erg geniet van de zomer (vooral van avondwandelingetjes met een ijsje in de hand) kan ik ook alweer ontzettend uitkijken naar de herfst. De herfstkleuren zijn mijn favoriet, ik kan mijn lievelingstruien weer aan en in september komt de wereld ook weer een beetje tot leven. Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn weer terug van vakantie, er is ein-de-lijk weer iets op tv en de toffe opdrachten en samenwerkingen stromen binnen.

En een nieuw seizoen betekent ook nieuwe collecties! En alhoewel ik me niet helemaal suf wil gaan winkelen, kan ik daar wel heel erg van genieten. Nieuwe dingen geven me inspiratie! Sostrene Grene heeft óók een hele mooie nieuwe collectie die ik graag met jullie wil delen. Hieronder vind je mijn favoriete items:

sostrene-grene-autumn-collection-2016_1 sostrene-grene-autumn-collection-2016_8 sostrene-grene-autumn-collection-2016_9 sostrene-grene-autumn-collection-2016_2 sostrene-grene-autumn-collection-2016_5sostrene-grene-autumn-collection-2016_7 sostrene-grene-autumn-collection-2016_4 sostrene-grene-autumn-collection-2016_3 sostrene-grene-autumn-collection-2016_11

Damnnnnn, het is allemaal zo classy! Ik vind de styling op de foto’s echt prachtig en ik zou best in dit appartementje willen wonen. Ik kan over het algemeen best aardig een ruimte inrichten in mijn huis, maar soms sla ik de plank mis als het gaat om het mooi maken van plankjes en vensterbankjes. Het is een kunst die ik graag onder de knie zou willen krijgen omdat dat de plekjes zijn die een huis echt gezellig maken. Ik kan uit deze foto’s flink wat inspiratie halen gelukkig. Zo’n rijtje met vaasjes met eucalyptus erin, dat moet ik toch ook kunnen? ^_^

♥♥♥

Bekijk hier de rest van de nieuwe collectie.
Welk item uit deze collectie zou jij wel in je huis willen hebben?

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Sostrene Grene is echt mijn kryptonite, hahaha. Ik kom er zó vaak! Maar ik probeer pas iets te kopen als ik écht weet dat ik het nodig heb en veel ga gebruiken. Niks kopen voordat je weet waar je het neer gaat zetten!

   Reageren
 1. Sanne

  Ooooh, dat tafeltje en dat wandkastje en die glazen vaas én die keramieken vaas. SOOO PRETTY! Ik kan niet wachten tot er een Sostrene Grene in Utrecht komt.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hihi, je bent áltijd welkom. En ik had ook gewoon een pot thee op een waxine lichtje staan vandaag hoor. Het is nóóit te warm voor thee. :D

   Reageren
 2. Anouk

  Ik kom best vaak bij de Sostrene Grene, maar ik koop er eigenlijk alleen iets als ik iets nodig heb. Als ik een oneindige voorraad geld zou hebben, dan zou ik de hele winkel wel leeg willen kopen, zo leuk!

  Reageren
 3. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *