DIY vrolijke fruitnagels!

Ik ben vast niet de enige die nog lekker in zomerjurkjes en sandaaltjes ronddartelt. Summer is still going strong  en ik heb een nagel look bedacht die daar héél mooi bij past. Maak heel makkelijk (ok, de ananas is een beetje tricky maar de rest is écht easy peasy) ook deze look!

fruitnagels-blogfoto-6

Een meloentje, een aardbei en een ananas, dat zijn de verschillende vruchtjes die ik op mijn nagels heb geschilderd. Wat deze nagellak look wat makkelijker maakt, is de witte French Manicure lak van HEMA. Die heeft namelijk een heeeeeel dun kwastje zodat dunne streepjes maken heel makkelijk is.

fruitnagels-blogfoto-1

Schilder eerst alle nagels in een andere zomerse kleur. Roze en lichtpaars voor de meloen en de aardbei en geel voor de ananas.

fruitnagels-blogfoto-2

Voor de meloennagels heb je een stukje tape nodig (pink en wijsvinger). Plak de onderste helft van de nagel af en lak de bovenste helft groen. Stempel met het puntje van het kwastje de blaadjes op de aardbei-aardbeinagels (middelvinger en duim). En trek streepjes met het dunne french manicure kwastje.

fruitnagels-blogfoto-3

Met een dotting tool of de knop van een speld maak je makkelijk de zwarte stipjes op de meloennagels en de witte puntjes op de ananas- en aardbeiennagels. Het is even knutselen, maar ik heb nog nooit in mijn leven zoveel complimentjes (van vreemden) op mijn nagels gehad. Het is dus echt de moeite waard!

Voor iedereen die een beetje zenuwachtig wordt van deze nail art: de aardbei is écht goed te doen. Je kunt het! Maak er gewoon eentje op elke ringvinger. ;) Zoals Gretchen Rubin zou zeggen: ‘Don’t let the perfect be the enemy of the good.’

♥♥♥

REACTIES:

  1. Iris

    Elke keer als ik jouw mooie kunstwerkjes zie, neem ik mij voor om te stoppen met nagelbijten. Ik wil ook fruitnagels! Helaas nog geen succes. Maar deze keer probeer ik het écht.

    Reageren
  2. Linda

    Wat zijn ze leuk! Het Iet er heerlijk zomers uit. Vind de aardbeitjes zo leuk :-) . Ook heel gewchikt voor de donkere wintermaanden hoor, word je gelijk vrolijk van :-)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *