Coming soon: Søstrene Grene Home Collection 2016!

Heel langzaam beginnen de voorjaarscollecties binnen te druppelen, zo ook die van Søstrene Grene. De laatste keer dat ik er was, zag ik de folder liggen en die nam ik natuurlijk mee. Want ik was heel benieuwd met wat voor moois ze nu weer zouden komen. In het artikel van vandaag laat ik mijn favoriete items zien!

sostrene grene home collection 2016_1

De nieuwe collectie heet ’the living work of art’ en duidelijk geïnspireerd op een atelier-achtige studio-woning waar wordt geleefd en gewerkt. Net zoals bij mij thuis (ahum, creatief zijn we heus, maar dat speelt zich vooral op een computerscherm af…).

sostrene grene home collection 2016_11 sostrene grene home collection 2016_12 sostrene grene home collection 2016_13

De sfeer is vooral veel natuurlijke materialen en kleuren. Alhoewel ik gek ben op alles met een printje en een felle kleur, merk ik dat ik een stuk rustiger ben als mijn omgeving vooral zachte en natuurlijke tinten heeft (goh, meen je niet). Het hoekje waar onze eettafel staat is dat al, nu moet het nog een beetje doorgevoerd worden door de rest van het huis. De lijsten en het vloerkleedje van zeegras (fancy hoor) staan dus op mijn verlanglijstje.

sostrene grene home collection 2016_10 sostrene grene home collection 2016_9 sostrene grene home collection 2016_8 sostrene grene home collection 2016_5 sostrene grene home collection 2016_4sostrene grene home collection 2016_6 sostrene grene home collection 2016_7

Alhoewel ik ze prachtig vind (maar niet heel erg praktisch) laat ik de kapstok en de bijtafeltjes aan me voorbij gaan. Geen ruimte, sorry! Maar die vaaaaaasjes met die deuken erin, zó mooi. Ik was van plan om me op te geven voor een pottenbakkerscursus aan het begin van het jaar, maar ben in plaats daarvan op yoga gegaan. Dit soort dingen had ik denk ik wel willen maken, maar dat is nu toch niet meer nodig, hihi.

sostrene grene home collection 2016_2 sostrene grene home collection 2016_3

Er komen ook hele mooie accessoires aan, zoals houten plankjes en kaarsenstandaards van keramiek in zachte kleurtjes. Ik denk jammer genoeg niet dat het goedkomt als ik die bij mij op de trap neerzet. Dan loopt Tetkees straks met een brandend staartje rond…

♥♥♥

De collectie is verkrijgbaar vanaf 10 maart.
Klik hier om de volledige folder te bekijken.

REACTIES:

 1. Lotte

  Ziet er weer helemaal geweldig uit! Ik leerde die winkel kennen toen ik in Groningen op bezoek was, dus die naam roept meteen heel wat herinneringen op :-)

  Reageren
 2. Linda

  Wat een leuke spullen! De vaasjes vind ik echt geweldig, evenals die kaarsenstandaards…..Het is hier niet in de buurt, maar Zwolle is te overzien, dus daar maar eens gaan kijken met een vriendin :-) Je word bijna hebberig ;-) als je al die leuke en mooie spullen ziet.

  Reageren
 3. Sl

  This is the most obvious reason why you might want to buy cigarettes online. The price you’re going to pay to buy the same amount of cigarettes online will almost always be cheaper than if you went and bought them in person at a physical store

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *