Photo diary september #2 + kattenbonus!

Het was een drukke week deze week. Vandaag ga ik op vakantie (woop woop!) en daarom ben ik de hele week bezig geweest met vooruit werken, ontwerpopdrachten afronden, het huis opruimen, leuke hotspots in Londen en Edinburgh verzamelen (daar gaan we namelijk heen), de hele reis plannen (hoe komen we van waar naar waar) en het huis opruimen (want Meike komt op Mo en Tetkees passen en dan wil ik graag dat het netjes is)… Tussendoor was er gelukkig toch nog tijd voor een paar leuke dingen.

proeven in groningen 2 proeven in groningen 1 proeven in groningen 3

Zondag was het prachtig weer en sleepte ik Tom mee naar Proeven in Groningen. Een marktje waar je muntjes voor €1,50 kon kopen en kleine gerechtjes kon proeven van verschillende restaurants uit de stad, die er een standje hadden. Tom ging mokkend mee (hij is meer het thuisblijvende typ) maar na het eerste hapje in de zon was hij blij dat hij mee was gegaan. Het was druk, maar er zaten erg lekkere hapjes tussen, die voor de verandering eens niet overdreven duur waren (meestal wel zo als je muntjes moet kopen). We kwamen zelfs een vriend van Tom tegen die hele chique hapjes in elkaar stond te draaien. We wisten helemaal niet dat hij er ook zou staan, echt tof. :)

to do list spaanse blog

De Team Confetti To Do List gaat de hele wereld over! Hier stond hij te shinen op een leuke Spaanse blog. Cool!

inpaklijst

Omdat ik vandaag op vakantie ben gegaan, maakte ik afgelopen week een inpaklijstje (er moeten meer lijstjes komen!) voor stedentrips/vliegvakanties. Ik heb hem zelf gisteren gebruikt bij het inpakken, superhandig! We reizen alleen met handbagage en er kon een heleboel niet mee helaas (max 7 kilo). Ik moet zelfs een pyjama kopen in Londen omdat die er niet meer bij kon. Ach, er zijn vervelendere dingen om te kopen. Misschien vind ik er wel een hele schattige. :)

nep tomado rekjeknuffels

Ik heb onze woonkamer eens helemaal opgeruimd en alle troep die er stond, maar er niets te zoeken heeft, een ander plekje gegeven. En ik heb de plankjes die al eeuwen in de hoek van de kamer stonden, opgehangen. Het voelt net alsof we een nieuwe woonkamer hebben, haha. Echt goed om af en toe te doen… Deze jongens stonden eerst uit elkaar, maar ik heb ze gezellig bij elkaar gezet. De eerste twee zijn kringloopvondsten (twee voor €0,50) en de laatste is door mijn moeder gehaakt.

appel

Wij eten dus ook healthy snacks hoor! Haha, die zet ik alleen nooit op de foto, ik word toch enthousiaster van een triple chocolate cupcake dan van appeltjes. Het is wel een lekker kleurrijk plaatje zo. :) Bordje is nieuw van Ikea.

pubquiz 5e plek

Woensdag was het weer pubquiz-tijd! Om onze kennis nog meer all-round te maken, sleepten we Tom’s vader deze keer ook mee. En het ging heel goed, we werden vijfde (van de 30 teams)! Toegegeven, ik weet altijd maar een paar dingen, maar die zijn vaak heel obscuur. Zo wist ik bijvoorbeeld wat de achternaam was van het muisje uit de kinderfilm ‘Fievel, een avontuur met een staartje’. Iemand die het hier weet? Niet stiekem opzoeken he? ;)

ontbijt in bad

Ik was al de hele week druk bezig van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat omdat we dus op vakantie gaan vandaag. Vooruit werken voor de blog, ontwerp-opdrachten afmaken en ons huis toonbaar maken. Meike past op de katten, dus dan is het wel zo fijn als het niet een dikke bende is als ze komt. And let’s face it, vlak voordat je op vakantie gaat, is je huis altijd een dikke bende. Pluspunt hiervan is dat het huis supernetjes is als we weer thuiskomen. Anyway, ik had vrijdagochtend voordat ik bij Lindehuis ging werken eindelijk een paar uurtjes over en besloot mijn ontbijt in bad op te eten. Inclusief bruisbal en gezichtsmasker. Goed begin van de dag hoor.

hoekje lindehuis

Mijn favoriete plekje bij Lindehuis deze week. Linde heeft eerder een rotanstoeltje in de winkel gehad en die vond ik ZO LEUK! En nu zijn er weer twee ‘nieuwe’. Ik heb er geen ruimte voor in ons huis, anders had ik er meteen een gereserveerd kaartje aangehangen…

v&d ontbijt

Omdat ik zaterdag weer bij Lindehuis ging werken, ontbeten we weer bij de V&D. Voor het weekendgevoel en omdat het gezellig (en niet duur is). Tip voor de amateur-V&D-ontbijters: de jam met mini croissant is HEEL lekker en een combinatie roomkaas-bieslook en ham (en een meergranen broodje) ook! De gebakken eieren kun je laten liggen, die zijn koud en rubberig. Ze zien er fantastisch uit, maar schijn bedriegt…

KATTENBONUS!

mo bureaustoel mo agenda mo bad

Blijkbaar alleen Mo deze week. Vaak is het alleen Tetkees, maar nu een keertje niet, ook wel eens leuk. Mo heeft het dekentje op mijn bureaustoel HELEMAAL ontdekt. En hij ging gezellig naast me zitten toen ik in bad zat. Hij zit hierboven naar de restanten van een bruisbal te staren.

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

 1. Delana

  Fievel Mousekowitz (geen idee over de spelling :p) toch? Dat is één van mn lievelingsfilms, vooral het liedje ‘Je bent tot 1000 dingen in staat, als je ‘artje maar wil’ <3

  Reageren
  1. Delana

   Oh nee, ik ben in de war met de duif uit Duimelijntje, oeps. De duif van Fievel zingt ‘zeg nooit het lukt nooit’ (waarom zijn duiven in tekenfilms altijd wijs en Frans…?)

   Reageren
 2. Tamarah

  Leuke foto’s!! En de naam van de muisje was dat niet een Russische achternaam? Ik zou het zo echt even niet meer weten. Ik heb de film meerdere keren gezien en heb hem ook op DVD. Het is voor mij een nostalgische film! Het lepeltje met dat beertje erop vind ik ook zo schattig. Ik heb ook van dat bestek met een kat er op en mijn naam erin gegraveerd!

  Reageren
 3. Simone

  Ik ga de markt proeven, zeker eens bezoeken, wist niet eens dat het bestond. En ik ben toch zo vaak in Groningen. Lijkt me heerlijk om van verschillende restaurants te proven.

  Reageren
 4. Luana

  Waaaaah, iemand die Fievel ook kent <3 <3 <3 Mensen kunnen mij altijd zo stom aankijken als ik het over Fievel heb. Ik heb Fievel in het Wilde Westen nog in de bioscoop gezien als kleine ukkepuk.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *