Photo diary november #3 + kattenbonus!

Deze week ging ik naar craft- en hebbedingenmarkt Holy Stitch, at (te)veel buiten de deur, maakte iets bijzonders met een lasersnijmachine en ik zag gouden cactussen. Er is ook een belangrijke mededeling over de TC FEELGOOD BOX in deze blogpost!

holy stitch 2 holy stitch 1mostcutesttompoes hoera blokhuispoort

Vorige week zondag ging ik met mijn moeder naar Holy Stitch in Leeuwarden. Dit is een creatieve markt met handgemaakte / met liefde verzamelde spulletjes. Er zitten veel webshops bij. Ontzettend leuk! De entree was gratis en de markt zelf zit in een oude gevangenis. Elk kraampje zit in een andere gevangeniscel. Omdat er geschiedenis is en het allemaal heel compact is, had het een hele bijzondere sfeer. Een shoutout naar Marjet van mostcutest.nl waar ik eindelijk live een praatje mee kon maken. Love her! En ook naar de shop alotofhappiness.nl waar we een gepunnikte HOERA hebben gekocht voor maar €5,-. Ik word elke keer blij als ik ernaar kijk. Neem eens een kijkje in de webshop, er zijn nog meer mooie gepunnikte zaken. ;)

concerthuis

Op zondagavond gingen Tom en ik eten met vrienden bij Het Concerthuis. De kaart is sinds een tijdje vernieuwd en het eten is echt fantastisch. De sliders en de pizza zijn echt aanraders! En ECHT niet duur. Het was zo gezellig en lekker dat Tom en ik afgelopen vrijdag nog een keer zijn geweest. Oopsie…

speedy300

Maandag had ik een spannende afspraak voor de TC FEELGOOD BOX. Er is een item gemaakt met een lasersnijder. Ik had nog nooit met zo’n apparaat gewerkt (ik kreeg gelukkig geweldige assistentie). Het resultaat was prachtig. Ik heb zo het voorgevoel dat ik hele goede vriendjes ga worden met mr. Speedy300.

broodje kaas

Zondag kreeg ik een kaasje mee van mijn papa mee naar huis. Hij stonk een beetje en daar is Tom niet zo van. Ik heb er de hele week van gegeten bij de lunch en hem steeds in een luchtdicht bakje gestopt om de stank een beetje tegen te houden, haha.

failnails

Ik moest Maris even mijn failnails laten zien. Ze waren al een beetje versleten en ik vond de kleurencombinatie niet zo mooi. De achtergrond van de foto is wel heel mooi, haha.

sushi boerenkool

Omdat ik deze week zo druk was met bloggen en de TC FEELGOOD BOX, was ik steeds de hele dag onder de pannen. Tom is net begonnen bij een nieuwe baan. En dus is koken niet zo goed gelukt deze week… Oei oei oei, niet zo goed voor het krentendieet! Maar wel heel lekker, haha. Woensdag lieten we sushi bezorgen van Okami (beste in Groningen) en donderdag aten we boerenkool bij de Hema (dat past met €2,50 per bord dan weer perfect binnen het krentendieet, haha). En vrijdag aten we dus weeeeer bij Het Concerthuis. Volgende week gaan we wat beter ons best doen…

tc feelgoodbox

Op donderdag kwam het hoge woord eruit: er komt een TC FEELGOOD BOX! De reacties op de blog, social media en in onze emailbox zijn overweldigend. Wat zijn jullie enthousiast! En vanwege dat enthousiasme heb ik besloten om de BOX AANKOMENDE DONDERDAG AL IN DE WEBSHOP TE ZETTEN. Hij is dus op 20 november vanaf 8.00 te bestellen in de Team Confetti webshop. De verzenddatum is nog steeds 1 december. Op diezelfde donderdag verschijnt er ook nog een artikel met iets meer info, een verwijzing naar de webshop en een kleine sneak peek.

whiplash

Donderdagavond gingen Meike en ik naar de film. Dat was al veel te lang geleden. Het werd Whiplash met een geweldige rol van J.K. Simmons. Heftige film, maar wel goed!

gouden cactus lindehuis

Vrijdag en zaterdag werkte ik bij Lindehuis. Er waren wat leuke nieuwe kerstspullen en… Gouden cactussen!!! Tom vond ze ook te gek en de hint voor mijn verjaardag is doorgekomen. Hihi. Ben benieuwd welke het wordt…

KATTENBONUS!

mo sojabonen mo sleepy tetkees schoot mo bed

 ***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Hoi! Mag je best zeggen hoor, vind ik hartstikke leuk. Ik vind het een grappige gedachte dat iemand me zou herkennen. Maar alleen doen als je het leuk vindt, er is niks mis met een beetje verlegen zijn. Ben ik ook. ;)

   Reageren
 1. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 2. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 3. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 4. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *