Photo diary januari #2 2015 + kattenbonus!

Afgelopen week ging ik uitgebreid winkelen, maakte ik erg veel groene sapjes en liet Tetkees even zien hoe je moet chillen als een baas.

agenda

Maandag was voor mij de eerste echte werkdag sinds de feestdagen en ik ben de dag begonnen met mijn nieuwe agenda voor 2015 in te vullen. Verjaardagen en adressen overpennen en planningen maken. Ben je een beetje aan de late kant en heb je nog geen agenda voor 2015? No problemo! We hebben nog een paar Team Confetti agenda’s liggen en ze kosten nu nog maar €10,00! In de webshop kun je ze vinden. :)

juice greenjuice greenjuice 2

Diezelfde maandag fietste ik nog even de stad in om… een slowjuicer te kopen! En niet zomaar eentje, een echte versapers! Aangeraden door de groene meisjes en dan weet je dat het snor zit. Ik wilde er al heel lang eentje, maar allemachtig, wat zijn die krengen duur. Maar aangespoord door het nieuwe jaar besloot ik dat het de investering echt waard was. En we hebben hem bijna elke dag gebruikt. Loving it!

confetti shirt trui

En omdat ik toch aan het winkelen was (doe ik bijna nooit meer, veel te druk met leuke dingen doen en lekkere dingen eten) en omdat ik een truientekort heb, dook ik de H&M in voor de meest geweldige trui ooit. Hij zit lekker ‘loosy goosy’ (credits voor die woordgrap gaan naar Tom) en is zacht maar niet kriebelig. Toen ik langs de uitverkoop liep, zag ik in mijn ooghoek confetti, die moest natuurlijk ook mee. :)

eenhoorn confetti

Met google analytics real time kun je zien hoeveel mensen je website bekijken op dat moment en wat voor zoekwoorden ze hebben gebruikt om bij jouw website terecht te komen. Meestal zijn dat niet hele boeiende zoekwoorden, maar deze vond ik zo tof! Er is blijkbaar iemand die zocht op eenhoorn confetti en toen bij mij uitkwam. Hilarisch!

badspul brownie in a mug

Het was afgelopen week donker en koud en ik voelde een winterdip aankomen. En dus dook ik lekker in bad en maakte brownie in a mug! Voor wie het niet kent: Doe wat boter, twee eetlepels suiker, twee eetlepels cacao, twee eetlepels zelfrijzend bakmeel, een druppeltje vanille en een snufje kaneel in een mok. Roer goed door en zet het een minuutje in de magnetron. Et voilà! Brownie in a mug. Gezond is anders, maar als je in een winterdip dreigt te raken is het een heel goed medicijn.

wie is de mol

Woensdag plaatste ik een free printable van een mollenboekje op de site en dat was een groot succes. Vooral op Facebook werd het ontzettend vrolijk gedeeld en riepen er mensen dat ze er meteen 20 kopietjes van hadden gemaakt. Ik heb hem voor de tweede aflevering uiteraard gebruikt en poehee, dat is goed opletten en flink doorschrijven. Maar het is wel leuk hoe goed ik nu oplet en lekker geobsedeerd begin te raken.

the imitation game

Donderdag gingen Tom en ik naar The Imitation Game. Voor een ubernerd als Tom een echte must en ik vond hem ook heel tof. Echt een aanrader. Benedict Cumberbatch (de raarste naam in acteur geschiedenis) was weer heel erg goed en ik verliet met een brok in mijn keel de bioscoop. De bioscoopzaal was trouwens ook afgeladen omdat het de premiere was en toen na de film het licht aanging, zag ik dat er zelfs mensen in het gangpad op de grond hadden zitten kijken…

el txoco lunch ijs

Voor zaterdagmiddag had ik weer eens een hele goeie lunchdeal bij dagpas gescoord (soort groupon, maar dan alleen voor Groningen en Leeuwarden). Ik nam vriendinnetje Ellen mee naar El Txoko waar we een berg tapas, vlees, kaas en brood aten en een brownie met ijs na! O, en er hoorde ook een glaasje bubbels bij dus we waren er vroeg bij om 12.00. Oh well, weekend toch? ;)

KATTENBONUS!

tetkees en mo tetkees

Door de harde wind bleven de poesjes liever op bed liggen dan dat ze naar buiten gingen. Heel begrijpelijk. Tetkees lag er af en toe iets te comfortabel bij, haha.

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Dina

  Aaah een brownie in a mug, wat een leuk idee. Ik heb geen magnetron, dus ik denk niet dat ik er een kan maken. Die laatste foto is zo schattig! Ik denk dat jullie er vandaag weer zo’n lekker hangdagje van kunnen maken, aangezien het nog steeds erg hard waait. ;) Fijne zondag!

  Reageren
 2. Anne

  Die trui is inderdaad geweldig! Ik zag ‘m in de webshop en twijfelde of-ie in het echt ook wel zo leuk zou zijn :) En het confetti-ding, is dat een jurkje of een shirt?

  Reageren
 3. ingrid

  Wat een leuk confetti-peplumshirt! Ik ben heel benieuwd naar the imitation game, ik ga denk ik volgend weekend en als het kan naar Wolff, die is altijd lekker rustig. Ik vind het verhaal van Turing sowieso fascinerend, dus heel cool dat er nu een film over gemaakt is!
  Ik ben wel benieuwd naar je slowjuicer, ga je nog een recensie doen?

  Reageren
 4. Veerlez

  Oeehw Kattenbonus! :)

  & ik moet nog even kijken naar hoe ik je widm printable het beste kan gebruiken! Ik heb er in ieder geval al 10 uitgeprint en nu nog even wennen aan waar ik wat moet schrijven! Sowieso heel handig! :)

  Reageren
 5. emily

  Ik zag gisteren een trailer van The Imitation Game en hij lijkt me heel goed! Ben er behoorlijk nieuwsgierig naar, hopelijk denkt m’n vriend er ook zo over, dan kunnen we er eens naartoe. Het lijkt me wel een bios film :p
  En wat liggen je poekies heeeerlijk <3

  Reageren
 6. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 7. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…….

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *