Photo diary augustus #4 + kattenbonus!

Drukke week gehad. Lekker gewerkt, een bezoekje gebracht aan Zwolle en ik moest naar de tandarts…

smoothie

Tom maakte een lekkere smoothie van overgebleven kokosmelk, sinaasappels en ananas. We zijn trouwens wel toe aan een ananas snijder-unit. Wat een werk om zo’n ding te slachten…

club sandwich

Mmm, het was alweer een tijdje geleden dat we een heerlijke club sandwich maakten (hier is het recept). We deden er basilicummayonaise op en bakten parmaham in plaats van spek (beide van de Lidl).

pubquiz 2

Twee weken geleden deden Tom en ik met vrienden mee aan een pubquiz en werden we tot onze eigen verbazing vierde! Afgelopen week gingen we er weer voor, maar oef, die viel tegen! 13e van de 25 teams. En dat viel eigenlijk nog mee, de vragen waren ZO moeilijk!

diy stamppot

DIY stamppot! Met bio worst, walnoten, feta, rucola en natuurlijk aardappelpuree!

good things

Meike maakte deze week een hidden treasure en gaf hem aan mij! Komt vast omdat ik zo’n regeltante ben. :)

bar & brood 5 bar & brood 4 bar & brood 3 bar & brood 1 bar & brood 2

Ik ging donderdag naar Zwolle voor een zakelijke afspraak en om bij te kletsen met best friend Hessel. De afspraak ging niet door, maar de date met Hessel lekker wel! Hij nam me mee naar Bar & Brood, waar ze heerlijke broodjes hadden (what’s in a name). En het zag er ook nog eens mooi uit. En ja, dat is een foto van het toilet. Don’t ask.

waanders

Na de lunch sleepte Hessel me mee naar een boekenzaak in een kerk. Echt te gek en zo groot! Ik zag alleen nergens het Handboek voor mietjes liggen. Er was genoeg ruimte ;). Voordeel van een eigen boek is ernaar op jacht gaan in elke boekenzaak (en hem op een beter plekje leggen, I confess!). Nadeel is dat hij er niet altijd is…

fancy thee

Ik heb Iris haar goede voorbeeld genomen en hele mooie en lekkere thee gekocht. Naast limonade is thee het enige wat we drinken de hele week. Helemaal nu het weer is omgeslagen. Treatyoself!

tandarts

We moesten vrijdag voor controle naar de tandarts. Brrrr, dat vind ik zo spannend. Daarom wil ik perse met zijn tweeën. Onze tandartsenpraktijk is trouwens fantastisch! We zijn vorig jaar overgestapt naar De Verbetering (en dat is het ook echt). Ze zijn ontzettend aardig! Echt schatten. EN TERWIJL ZE BEZIG ZIJN KUN JE ICE AGE KIJKEN WANT ER HANGT EEN TV AAN HET PLAFOND. Ja dat moest in capslock…

lindehuis

Mijn favoriete plekje bij Lindehuis deze week. Geometrisch, marmer en driehoekjes! Er waren weer zoveel nieuwe dingen deze week, echt leuk. :)

wifi

Toen ik aan het werk was bij Lindehuis en op zoek was naar wifi zag ik een zeer vrouwonvriendelijk netwerk staan, haha.

hot choco

Bah, het weer sloeg deze week volledig om! Maar dat is wel een goede reden om warme choco met extra marshmallows te maken en weer onder een dekbed te slapen in plaats van een dun lakentje. Ook fijn!

v&d ontbijt

Zaterdag ging ik weer in de winkel van Linde werken. Om toch een zaterdagse activiteit samen te hebben, gingen Tom en ik WEER bij V&D ontbijten. We liepen naar het tafeltje waar we de vorige keer ook zaten (bij het raam ofcourse). Toen viel ons opeens op dat het groepje senioren dat achter ons zat, er vorige week ook al was. Op precies dezelfde plek! Supergrappig. Zou ik ook doen als ik gepensioneerd was. Hartstikke gezellig. :D

KATTENBONUS!

mo in de zak tetkees is moe tetkees stretch

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

  1. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *