Photo diary 2015 #9 + kattenbonus!

Afgelopen week was het TC FEELGOOD BOX week! Hij is ingepakt, op de bus gedaan en toen was het afwachten. Tjonge jonge, wat was ik weer zenuwachtig. Gelukkig heb ik alleen maar blije reacties gehad en is er niks misgegaan. Fijn! Verder had ik nog een paar hele leuke afspraken en deed Mo een kunstje.

tc feelgood box magic making of 3 tc feelgood box magic making of 6 tc feelgood box magic making of 5

Vorige week zondag was het zover, we gingen de BOX inpakken! EN dat was HEEL erg gezellig. Als alles bij elkaar komt en alles compleet is, is dat toch wel een heel erg fijn gevoel!

oscar bingo oscars 2 tetkees oscars 1

Maandagmiddag had ik met Meike afgesproken om de Oscars te kijken. Ik had het opgenomen en tijd vrijgemaakt om een middagje op de bank te hangen, popcorn te eten en natuurlijk Oscar Bingo te spelen. Meike won (met behulp van Tetkees, zie hierboven).

tc feelgoodbox

Maandagavond gingen de TC FEELGOOD BOXEN op de bus! Drie kratten vol en een beetje. Het paste niet in één postzak, zoveel waren het er, hihi. Echt fijn om ze in te leveren en af te wachten wat iedereen ervan vond.

outfit

Ik had per ongeluk een hele leuke outfit aan (ik ging eigenlijk voor pyjama-chique) EN een goede haardag (vond ik zelf) dus dat moest ik even vastleggen. Ik ben nog steeds gek op mijn chattyfeet sokken en de houten ketting die ik voor mijn verjaardag kreeg.

healthy mac and cheese

Mmmm, leftover healthy mac and cheese. Het was ZO lekker, als ik weer flespompoen in de supermarkt vind, ga ik het deze week weer maken!

feelgood box

Woensdag unboxte ik de TC FEELGOOD BOX en er waren zoveel leuke reacties! Ik zou heel graag van jullie willen horen wat jullie het allerleukste item van de box vonden en waarom. Een beetje feedback is wel handig, ook voor de volgende box.

bagel pindakaas

Bagels met gesmolten pindakaas, mnjomie.

konijn broche gas koffie date

Donderdag had ik een hele leuke afspraak in de stad. Iemand gaat me helpen achter de schermen van de blog. Het was bijna te gezellig, want we hebben bijna vier (!!!) uur zitten praten. Want als het over de blog gaat, dan raak ik niet uitgepraat. Grappig koffiententje trouwens he?

pancakes zonder ei donna wilson

Vrijdag zat ik zoals gewoonlijk de hele dag achter mijn computer te werken. Er kwamen een paar HELE leuke emails binnen waar ik nog niks over kan verklappen, maar het was een toffe afsluiting van mijn werkweek. Om mezelf te belonen (dat kun je niet vaak genoeg doen), heb ik pancakes gebakken en maarliefst VIER Donna Wilson bordjes tijdens haar sample sale gekocht. Het was wel heel hectisch, het ene na het andere item raakte uitverkocht en ik heb heel hard op mijn toetsenbord moeten rammen om de dingen die ik graag wilde hebben, in mijn mandje te slepen. Bovenstaande bordje is een van de vier en die wil ik al ZO lang. Treat yourself!

KATTENBONUS!

tetkees worst tetkees papierdoos tetkees grote ogen tetkees bed mo op wasrek

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Wendy

  hahah je maakt me zoo nieuwsgierig! Ben benieuwd wat er allemaal op je blog gaat gebeuren! Je kattenbonus is trouwens te leuk! krijg bijna t idee dat t internet is uitgevonden voor kattenfun!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Er komen leuke samenwerkingen aan met bedrijven die ik HEEL TOF vind, dus ja, ik ben wel in mijn nopjes. Coming soon!

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *