Photo diary 2015 #9 + kattenbonus!

Afgelopen week was het TC FEELGOOD BOX week! Hij is ingepakt, op de bus gedaan en toen was het afwachten. Tjonge jonge, wat was ik weer zenuwachtig. Gelukkig heb ik alleen maar blije reacties gehad en is er niks misgegaan. Fijn! Verder had ik nog een paar hele leuke afspraken en deed Mo een kunstje.

tc feelgood box magic making of 3 tc feelgood box magic making of 6 tc feelgood box magic making of 5

Vorige week zondag was het zover, we gingen de BOX inpakken! EN dat was HEEL erg gezellig. Als alles bij elkaar komt en alles compleet is, is dat toch wel een heel erg fijn gevoel!

oscar bingo oscars 2 tetkees oscars 1

Maandagmiddag had ik met Meike afgesproken om de Oscars te kijken. Ik had het opgenomen en tijd vrijgemaakt om een middagje op de bank te hangen, popcorn te eten en natuurlijk Oscar Bingo te spelen. Meike won (met behulp van Tetkees, zie hierboven).

tc feelgoodbox

Maandagavond gingen de TC FEELGOOD BOXEN op de bus! Drie kratten vol en een beetje. Het paste niet in één postzak, zoveel waren het er, hihi. Echt fijn om ze in te leveren en af te wachten wat iedereen ervan vond.

outfit

Ik had per ongeluk een hele leuke outfit aan (ik ging eigenlijk voor pyjama-chique) EN een goede haardag (vond ik zelf) dus dat moest ik even vastleggen. Ik ben nog steeds gek op mijn chattyfeet sokken en de houten ketting die ik voor mijn verjaardag kreeg.

healthy mac and cheese

Mmmm, leftover healthy mac and cheese. Het was ZO lekker, als ik weer flespompoen in de supermarkt vind, ga ik het deze week weer maken!

feelgood box

Woensdag unboxte ik de TC FEELGOOD BOX en er waren zoveel leuke reacties! Ik zou heel graag van jullie willen horen wat jullie het allerleukste item van de box vonden en waarom. Een beetje feedback is wel handig, ook voor de volgende box.

bagel pindakaas

Bagels met gesmolten pindakaas, mnjomie.

konijn broche gas koffie date

Donderdag had ik een hele leuke afspraak in de stad. Iemand gaat me helpen achter de schermen van de blog. Het was bijna te gezellig, want we hebben bijna vier (!!!) uur zitten praten. Want als het over de blog gaat, dan raak ik niet uitgepraat. Grappig koffiententje trouwens he?

pancakes zonder ei donna wilson

Vrijdag zat ik zoals gewoonlijk de hele dag achter mijn computer te werken. Er kwamen een paar HELE leuke emails binnen waar ik nog niks over kan verklappen, maar het was een toffe afsluiting van mijn werkweek. Om mezelf te belonen (dat kun je niet vaak genoeg doen), heb ik pancakes gebakken en maarliefst VIER Donna Wilson bordjes tijdens haar sample sale gekocht. Het was wel heel hectisch, het ene na het andere item raakte uitverkocht en ik heb heel hard op mijn toetsenbord moeten rammen om de dingen die ik graag wilde hebben, in mijn mandje te slepen. Bovenstaande bordje is een van de vier en die wil ik al ZO lang. Treat yourself!

KATTENBONUS!

tetkees worst tetkees papierdoos tetkees grote ogen tetkees bed mo op wasrek

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Wendy

  hahah je maakt me zoo nieuwsgierig! Ben benieuwd wat er allemaal op je blog gaat gebeuren! Je kattenbonus is trouwens te leuk! krijg bijna t idee dat t internet is uitgevonden voor kattenfun!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Er komen leuke samenwerkingen aan met bedrijven die ik HEEL TOF vind, dus ja, ik ben wel in mijn nopjes. Coming soon!

   Reageren
 2. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 3. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 4. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 9. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *