Nails of the week: Love triangle + tutorial.

People that have followed this blog for a while must know: I LOVE triangles.
Mensen die onze site al een tijdje volgen weten dat ik GEK ben op driehoekjes. Geometrische vormen zijn hip, dus daar heb ik mazzel mee. Ik heb al wel vaker een nailart met driehoekjes gemaakt, maar dit keer ging ik echt los!

tutorial triangle nailart with tape

Plakband is mijn beste vriend als het om nailart maken gaat. Ik gebruikte eerder ook schildersplakband, wat ook goed werkt en wat minder eronderdoor lekt. Maar het voordeel van plakband is dat het doorzichtig is en je dus veel beter kan zien waar je plakt.

Ik plakte voor deze nagel steeds twee stukjes plakband aan elkaar vast om een V-vorm te maken en die op mijn nagel te plaatsen. Alleen voor de bovenkant van het driehoekje had ik geen hulplijntje, dit moest uit de losse pols. Even prutsen, maar met een vaste hand is het goed te doen.

tutorial triangle nailart

Van plakband kun je ook een heel driehoekje maken en die op je nagel plakken. Dit is dan het resultaat.

barry m purple triangle barry m purple nailart swatch

303 Bright Purple by Barry M.
De paarse kleur op mijn nagels is Bright Purple van Barry M. Het is een mooie creme lakje en dekt met twee laagjes. Barry M is niet heel duur en blijft lang zitten, ik vind het een fijn merk!

barry m purple triangle nailart

No name nail polish by Nailgirls London. 
Ik ging driehoekjes crazy en plakte mijn nagels op verschillende manieren af. Ik maakte de witte driehoekjes met een lakje van nailgirls london. Deze zat in een UK editie van Glossy box. Ik heb hem dik aangebracht en dan dekt hij volledig. Te gek, want met de plakband-methode moet het meteen goed zitten.

wit en paarse driehoekjes nailart nagellak

Ik vind deze nailart persoonlijk erg leuk, driehoekjes galore! Vooral het losse driehoekje midden op mijn nagel ga ik denk ik nog wel eens inzetten als ik wat minder tijd heb en een leuke accentnagel wil.

***

Barry M is in Nederland niet in de winkel te koop, maar wel vrij makkelijk online te bestellen.
De prijs ligt dan rond de € 4,00. Nailgirls London is naar mijn weten niet in de Nederlandse winkels te koop, maar je kunt ze hier online kopen.

REACTIES:

 1. Manon

  Wat leuk, ga ik ook eens proberen heb een witte nagellak die heel moeilijk is om mooi op mijn gehele nagel aan te brengen maar dit is de uitkomst, erg mooi!

  Reageren
 2. Eva

  Aah wat leuk! Ik heb ook wel eens wat geprobeerd met afplakken en driehoekjes te maken maar meestal was ik te ongeduldig en verwijderde ik het plakband weer te snel waardoor alles verprutst was, misschien maar eens doen op een zonnige luierdag op het balkon als ik toch niks hoef verder :)

  Reageren
 3. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 4. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 5. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *