Nails of the week: Sweet triangle.

headerThe sun shines brighter every day, spring is almost here – nails!
Het wordt steeds vroeger licht en steeds later donker. Ik geniet van de zonnestralen en lakte mijn nagels in het-wordt-lente-en-het-is-steeds-langer-licht-sfeer.

nailart_mavala_90_arosa

As a base I used Mavala’s Arosa. This polish is quite sheer so I used four coates.
Voor deze nailart lakte ik eerst al mijn nagelsmet dit gebroken witte lakje genaamd Arosa van Mavala. De dekking was niet zo best en daarom moesten er wel vier (!!!) laagjes op. Ik denk dat het de bedoeling is dat dit lakje wat door schijnt en daarom zo slecht dekt. Maar het kwastje is fijn, het kleurtje prachtig en lakt gemakkelijk. Ondanks de vier laagjes ben ik dus niet ontevreden. Maar als ik ditzelfde kleurtje van een ander merk vind dat in twee laagjes dekt, zeg ik dit schatje wel gedag.

essie_cute_as_a_button_swatch

I used scotch tape to cover a part of my nail. I painted my nail with Essie’s Cute as a button and removed the tape immediately.
Ik ging voor lekker makkelijk en besloot een accentnagel te doen, in plaats van ze allemaal van driehoekjes te voorzien. Met een plakbandje plakte ik de helft van de nagel van mijn ringvinger af en lakte een laagje Essie’s cute as a button eroverheen. Vrijwel direct daarna trok ik voorzichtig het plakbandje eraf en er bleef een roze driehoekje over.

essie_midnight_cami_swatch

I waited until the nailpolish was dry and repeated the previous step with Essie’s Midnight Cami.
Ik heb gewacht tot de lak heel goed droog was en herhaalde de vorige stap met donkerblauw aan de andere kant van mijn nagel. Deze blauwe kleur is van Essie en heet Midnight Cami.

essie_nailart_triangle_nagellak

Et voila! Lekkere luchtige lente nagels!

***

Mavala is te koop bij o.a. DA en Douglas en kost €4,99. De nagellakjes van Essie kosten €9,99 en zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos en DA.

***

Wat heb jij vandaag op je nagels vandaag?
What are you wearing on your nails today?

REACTIES:

 1. Lisanne

  Wat heb je dat weer super leuk en strak gedaan! Ik begin fan te worden van de strakke nailarts, zo leuk!! <3 Ik vind die kleur van Mavala erg mooi, maar ai, vier laagjes is wel veel….

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Is inderdaad heel veel. Het was gelukkig niet moeilijk om mee te werken, geen geknoei. Dat vind ik nog veel vervelender dan een slechte dekking, dat het eruit ziet alsof je het er met een verfkwast hebt opgesmeerd…

   Reageren
 2. T

  ik vind nail art altijd zo een gedoe (dat je 20 kwasten nodig hebt) maar jouw strakke designs zijn weer tof (en dat je alleen tape nodig hebt helpt ook)

  Reageren
 3. Jana

  Ik vond dit zo mooi, dat ik er mijn eigen versie van maakte :) Ik schreef er net een artikeltje over, dus als je even naar mijn blog gaat zie je hem staan :)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *