Nails of the week #11

header

Deze week weer een afplaktape-creatie met twee nagellakjes die ik nog nooit gebruikt heb (schaam…). De lichtroze gaf mijn moeder me laatst mee om te proberen, maar de andere heb ik toch al zeker langer dan een half jaar…

notw#11_70notw#11_72

Als basis gebruikte ik Ingenuous Rose van L’OREAL (en is dus eigenlijk van mama). Beetje waterig lakje wat dekte na drie laagjes. Het kwastje is wel echt fantastisch. Echt peanuts om er netjes mee te lakken.

notw#11_74

Daaroverheen eerst weer een stukje schildersplakband wat ik diagonaal plakte. De paarse kleur is van Barry M en heet Bright Purple. Lakjes van Barry M lakken heel prettig, dekken snel en blijven goed zitten.

notw#11_67

Ik blijf het leuk vinden om te klooien met tape. Het is makkelijk en geeft een leuk resultaat.

Barry M is in Nederland niet in de winkel te koop, maar wel vrij makkelijk online te bestellen.
L’Oréal Le Vernis kost € 5,99 p.s en is te koop bij de meeste drogisterijen.

Wat heb jij vandaag op je nagels?

REACTIES:

  1. Wendy

    Mooi! Ik heb net drie nieuwe lakjes gekocht gelijk geswatcht. Ik draag nu de Gosh Frosted Sand Look (02), Essence Only Purple Matters (017) & Invogue Feather Effect (Parakeet). Lekker veel glitz & glam :)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *