Laatste kans! Webshop gaat (tijdelijk) sluiten!

Zoals jullie weten, gaan Tom en ik binnenkort zes weken naar Brighton om ons onder te laten poepen door zeemeeuwen (dit staat daadwerkelijk op onze Brighton bucket list) en in die zes weken gaat de confetti webshop dicht! Dus iedereen die nog graag een planner wil hebben voor het nieuwe werk/schooljaar, dit is je kans!

webshop

WANNEER GAAT DE SHOP DAN DICHT?
Van 21 augustus t/m 30 september zijn we weg naar het land van Stephen Fry en baked beans en kan er dus niets uit de webshop besteld worden. Omdat we ook nog moeten inpakken en ik stress wil voorkomen, sluit de webshop aanstaande vrijdag (18 augustus) om 00.00. Wanneer de shop weer opent, kan ik nog niet helemaal zeggen, maar waarschijnlijk kort nadat we weer terugkomen.

weekly planner 1 team confetti daily planner 3TeamConfetti_Agenda_Cover_Voorkant_DEF

WAT MOET JE DUS NOG SNEL EVEN KOPEN?
Planners natuurlijk! De weekly planner óf de daily planner (of allebei) zijn de perfecte planners om je schooljaar of werkjaar mee te beginnen. Ze helpen je op weg om weer een beetje gestructureerd aan de slag te gaan en ze zien er ook nog eens héél vrolijk uit.

De TC agenda voor 2018 moet nog gemaakt worden (hopelijk heb ik daar in Brighton een beetje tijd voor) maar voor het resterende gedeelte van 2017 kun je de agenda voor 2017 in de aanbieding kopen. Let op: deze is alleen voor 2017 en eindigt dus op 31 december.

En vergeet niet dat als je meer dan één product besteld, je er een gratis setje unicorn stickers bij krijgt.

♥♥♥

Misschien zit je nu nog lekker in de vakantie vibes en wil je nog niet denken aan weer terug naar je werk gaan, maar tegen de tijd dat je dat wel bent, is de confetti webshop dicht en zijn al die behulpzame planners onbereikbaar. Vandaar dat ik jullie nu even waarschuw. 

Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *