Nu te koop: de TC weekly planner!

Plan-fanatics hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan eindelijk. Na het grote succes van de daily planner (wie heeft hem níét in huis?) de weekly variant! Voor iedereen die graag al zijn plannetjes en to do’s van de hele week overzichtelijk voor zijn neus wil hebben. In dit artikel laat ik hem van dichtbij zien en ik heb ook nog een leuke actie voor jullie…

Et voilá! Zeven dagen plan-plezier op één A4 vel. De velletjes zitten aan de bovenkant vastgelijmd. Als er een nieuwe week is, trek je het oude vel gewoon los en heb je weer een verse, schone week voor je liggen. Er zitten 50 stevige vellen van goede kwaliteit aan dit blok. Je kunt er dus bíjna een heel jaar mee vooruit. Verplicht twee weekjes vakantie dus. ^_^

Behalve handig is dit blok ook ontzettend vrolijk, alle kleuren van de regenboog zitten er subtiel in verwerkt.

Net zoals bij de daily planner, begint elke dag met drie prioriteiten. Want prioriteiten stellen is één van de grootste tips als het om plannen gaat. De ronddwarrelende gedachten in je hoofd staan op de goede volgorde op papier. Het enige wat je nu hoeft te doen is puntje voor puntje afvinken. No more stress!

Ook is er ruimte voor plannen in het weekend en plannen voor de volgende week!

WEEKEND ACTIE!
Omdat ik zo blij ben dat de weekly planner eindelijk in mijn webshop staat, heb ik een leuke actie bedacht: Iedereen die hem tussen nu en aanstaande maandag bestelt, maakt kans op een extra daily planner die ik ga verloten. Je zou dus heel goed dubbel zoveel plan-plezier kunnen gaan hebben!

De weekly planner kost €11,95 inclusief verzendkosten. Ik pak elke planner heel feestelijk in en verstuur hem binnen vijf werkdagen. Je kunt hem hier bestellen.

♥♥♥

REACTIES:

 1. Kirsten

  Die is zó leuk! En kan ik zeker wel goed gebruiken voor mijn schoolplanning. Ik ga er nog even over nadenken (iets met een scholier zijn die eigenlijk blut is, haha), maar wil ‘m wel heel graag gaan bestellen! Ik ga even iemand heel lief aankijken…. ;-)

  Reageren
 2. Suzanne van Vliet

  Jippie? Als enorm fan van de dagelijkse planner en tevergeefs op zoek zijnde naar een fijne werkplanner kan ik alleen maar heel hard JIPPIE roepen nu jullie hem gemaakt hebben. Echt helemaal top!

  Reageren
 3. Brenda (kookt)

  Oehhh super leuk Olga! En wat ziet hij er vrolijk uit! Volgende week is mijn zwangerschapsverlof voorbij en ga ik weer lekker aan de slag. Dat is natuurlijk extra leuk met deze planner er bij. Ik heb hem meteen besteld, en heb de daily planner er ook meteen maar bij gedaan ;)

  Reageren
 4. Veerle

  Wat heerlijk! Hier keek ik zo naar uit, vooral omdat ik de daily planner wel handig vond, maar hem voor meerdere dagen ging gebruiken! Helaas heb ik momenteel echt geen geld voor zulke dingen, maar zodra ik geld heb, heb je een bestelling ;)

  Reageren
 5. Lotte

  Goed, die weekplanner ziet er fantastisch uit, maar aangezien ik al jouw agenda heb gekocht, lijkt mijn behoefte aan planners voorlopig bevredigd te zijn. De vraag die echter wél heel belangrijk is: waar is die leuke balpen met het regenboogje te koop? :-D

  Reageren
 6. Emma

  Superleuk! Ik ga hem zo gelijk bestellen :) Love planners haha, en een weekoverzicht lijkt me een fijne toevoeging!
  Ik denk alleen wel dat ik het fitnessvakje voor eten of shoppen ga gebruiken hahaha, maar wie weet motiveert het ook ;-)

  Reageren
 7. Joëlle

  Ah, tof! Die ga ik bestellen als ik medio maart met m’n nieuwe baan aan de slag ga! Ik vind de daily planner ook heel fijn, en heb er zelfs collega’s enthousiast voor gekregen. Maar sommige weken zijn zo druk dat ik meer overzicht wil. Fijne oplossing dus :)

  Reageren
 8. Linda

  Ik dacht gelijk ‘ik wil die balpen!’ haha, hij is fantastisch!
  Ik wil die planner wel héél graag… even een reden bedenken waarom ik ‘m móet hebben, haha. Iets met geen geld :’)

  Reageren
 9. Elisa

  Omggg i love planning (heel raar want ik ben absoluut geen georganiseerd persoon haha). Ik heb nu zo’n saaie weekplanner van de hema maar deze is zoveel leuker! Hij gaat op m’n wishlist! x

  Reageren
 10. Merel

  Neeeeee serieus? Ik dacht vorige week nog: Olga zou ook een planner voor een week moeten maken. Je weet hoe graag ik je dagelijkse lijstjes gebruik, maar een week zou ook echt heel handig kunnen zijn. OH!! <3
  En die pen! Waaaaar heb je die vandaan?

  Reageren
 11. Nancy

  Yes! Hij is besteld hoor! Dit is zoooo in mijn straatje, ik ben dol op plannen. Dat is de reden dat ik dit jaar besloot om als goede voornemen aan mealplanning te doen. En dat lukt me ook echt met ongeveer 3 recepten per week (meer vind ik niet nodig want er moet ruimte voor spontane ideeën blijven) en daarnaast probeer ik alles te plannen. En daarmee bedoel ik zelfs telefoontjes met vrienden. Ik ken mezelf: Anders komt het er niet van. Ja dat klinkt super suf maar dan verdwijn ik dus in dat pinterest gat waar jij het over had hahaha! Dus mijn weekplanner is besteld en dan kan ik hier mooi ook mijn plannen voor mijn blog op kwijt. Can’t wait! Daar komt waarschijnlijk wel een video van online, als dit zo ver is, laat ik het je even weten ;)

  Reageren
 12. Pingback: Week report #13 (+ poll!) - Streets Ahead

 13. totosite

  I have been looking for articles on these topics for a long time. totosite I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

  Reageren
 14. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 15. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 16. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 17. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 18. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 19. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 20. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 21. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *