Free printable maandplanner september 2016!

Wow, het is alweer bijna tijd om weer terug naar school/werk gaan. Yikes! Maar gelukkig heb ik een maandplanner gemaakt vol glitter en confetti om in feeststemming weer aan het werk te gaan…

maandplanner september 2016 rgb

Kijk, daar word je toch blij van?! De Team Confetti planner zoals je hem gewend bent, maar dan met extra sparkly letters. Een planner is een perfect middel om weer terug in je ritme te komen. Alles zelf onthouden kost heel veel energie en zodra je een to do in je planner zet, kun je het loslaten. Het is dus een héél effectief middel tegen piekeren.

★  KLIK HIER OM DE MAANDPLANNER VOOR SEPTEMBER 2016 TE DOWNLOADEN  ★

Wat zijn jullie plannen voor september?
Zijn er nog mensen die aan een nieuwe studie of baan beginnen? Do tell!!!

REACTIES:

 1. Frauke

  Leuke planner! Extra sparkled zijn altijd goed haha. Voor mij is september dit jaar best bijzonder, voor het eerst staat die niet in het teken van terug naar schoolgaan gezien ik ben afgestudeerd en nu werk. Stiekem ga ik het toch missen ;-)! X

  Reageren
   1. Olga Bericht auteur

    Hahha, ja dat kan ik me voorstellen. Heel anders! Ik heb denk ik voor het eerst sinds het einde van mijn studie een écht zomer gehad. Met meer vrije tijd en niet alleen maar doorwerken. Heel fijn en echt een aanrader. Zo kun je dat ‘grote vakantie’ gevoel toch weer een beetje terughalen. ^_^

    Reageren
 2. Vivian | stayaliveandcooking

  Ik print ‘m elke maand uit, zo handig voor boven mijn bureau! Een beetje extra kleur kan ik wel gebruiken deze maand, ik ga waarschijnlijk weer verder met school na een tijd rustig aan te hebben gedaan. Wel hebben we een heeeeel leuk klein katje sinds zondag, dus dat maakt veel goed!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *