De Team Confetti agenda is nu te bestellen in onze winkel!

Eindelijk is het zover! De Team Confetti Agenda 2015 is te bestellen! Klik op deze link om naar de bestelpagina te gaan. Of klik op de knop winkel of op de afbeelding rechts in de kolom. In dit artikel staat nog een beetje extra info.

We hebben jullie ermee doodgeslagen, met die agenda van ons. En nu is hij eindelijk te bestellen! Het is de eerste webwinkel van ons leven en we hebben er erg hard ons best op gedaan. We wilden een overzichtelijk systeem en betalen via iDeal (lekker makkelijk). Maar zoals bij alle nieuwe dingen, kan het zijn dat er iets niet zo goed werkt of dat er andere verbeterpuntjes zijn.  Die horen we graag, dan kunnen we de webshop beter maken!

Verder is het voor de inwoners van Groningen interessant dat de agenda ook te koop is bij Lindehuis! Door een foutje bij de drukker mist een deel van de agenda’s een paar advertenties en een van de twee plastic vakjes. We hebben ervoor gekozen om dit deel bij Lindehuis te verkopen. Verder is de agenda helemaal dik in orde, maar omdat er wat mist en wij hem niet hoeven te verzenden, kost de agenda bij Lindehuis €12,50. Daarnaast kun je een kijkje nemen tussen alle prachtige spulletjes van Linde en dat is ook geen straf! Olga werkt er elke vrijdag en soms op donderdag of zaterdag (misschien leuk om te weten?). De agenda’s die je in onze webshop bestelt zijn trouwens helemaal compleet: dus met TWEE plastic vakjes. :D

Heb je de agenda besteld? Schrijf dan een review op de bestelpagina van de agenda. Vinden we leuk om te lezen en het is handig voor andere kopers. Of schrijf er iets over op je blog als je die hebt, dat vinden we NOG leuker! Alvast bedankt!

REACTIES:

 1. Berber

  Ahhh, eigenlijk ben ik best wel trouw aan mijn Google Agenda, maar voor jullie agenda wil ik al bijna een uitzondering maken… Ik ben er nog niet over uit. Mocht ik hem niet kopen, dan wil dat niet zeggen dat ik hem niet fantastisch vind! Ben alleen bang dat ik mijn digitale agenda meer gebruik.

  Reageren
 2. Pingback: Bladieblablablog #6 | Mijn Kladblog

 3. Anouk

  Ben er helemaal blij mee! Het uitpakken was ook een feestje :) Wel jammer dat ik nog 3 maanden moet wachten voor ik ‘m echt kan gebruiken, meh. Keep ‘m coming, Team Confetti items!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *