Nieuwe producten bij Ikea!

header

Ik ben een sucker voor de Ikea. We wonen er vlakbij en lopen er wel eens recreatief doorheen. ‘We hebben nieuwe kaarsen nodig’ is ons excuus om door de Ikea te hobbelen en naar alle nieuwe spullen te kijken. Aan het einde van het winkelpad rekenen we onze kaarsen af en duwen een hotdog in ons hoofd. Hier volgt een lijstje met nieuwe producten van Ikea (en producten die er al langer zijn, maar die ik eerder over het hoofd had gezien).

stoelen

RÅGRUND Stoel met handdoekenrek – IKEA / TRENDIG 2013 Stoel – rood – IKEA € 59.- / st.
Ik vind de stoel voor in de badkamer ontzettend grappig en ben een obsessie aan het kweken voor de oranje/rode kleur van de stoel ernaast. Zo’n mooie accentkleur…

***

spiegel

STOCKHOLM Spiegel – IKEA € 79.95 / st.
Deze spiegel hebben ze volgens mij al even, maar ik vind hem zo mooi! Ik weet alleen niet waar ik hem op zou moeten hangen en vind hem voor een spiegel nog behoorlijk duur.

***

bak geel

VÄLKÄND Bakje en schoteltje – IKEA € 19.95 / st.
Geel, hout en een deksel die je ook als dienblaadje kunt gebruiken. Niet heel goedkoop maar zo leuk!

***

tafel

IKEA PS 2012 Klaptafel – IKEA € 159.- / st.
Ik vind het een mooi detail dat de tafel schuine hoeken aan de randen heeft. En hij is in maat aanpasbaar, wat hem multi inzetbaar maakt.

***

lijst

DEGERÖN Wissellijst – IKEA € 9.99 / st.
Ik ben verliefd op deze vorm. Twee puntige en twee afgeronde hoeken.

***

glazen

TRENDIG 2013 Glas – IKEA € 4.99 / 2 st.
Ik zou ze denk ik eerder als een grappig vaasje gebruiken dan als drinkglas.

***

bakvorm

DRÖMMAR Bakvorm – IKEA € 6.99 / st.
Deze hebben ze volgens mij ook al langer (of niet?) maar ik vind ‘m zo geweldig. Jammer dat ik echt NOOIT cakes/taarten bak, dus ik mag ‘m niet kopen van mezelf…

***

kaarsen

TIMGLAS Geurkaars in glas – IKEA € 3.49 / st.
Geurkaarsen brand ik als een malle dus deze mag ik de volgende keer als we ‘kaarsen gaan kopen’ wel in mijn mandje gooien. Ik vind vooral die met de bergjes erg leuk.

***

geel nachtkastje

STOCKHOLM Nachtkastje – IKEA € 79.95 / st.
Ik heb al een heel mooi nachtkastje (waar veel meer in past) maar anders had ik het wel geweten. Vooral de geometrische pootjes vind ik een leuk detail.

***

vaasjes

TRENDIG 2013 Vaas – IKEA € 17.95 / st.
Een vaas met een pingpong peddeltje, zo leuk!

***

kinderen

SKYLTA Marktkraam kind – IKEA € 9.99 / st. / VANDRING RÄV Dekbedovertrek – IKEA € 19.95 / st.
Aan de kindjes is ook gedacht. Een marktkraampje van karton voor maar €10! En een dekbed met vosjes en een egel met vieze voetjes. Die laatste is er gelukkig ook voor grote mensen.

***

poster

PJÄTTERYD Ingelijste afbeelding – IKEA € 39.95 / st. 78×118 cm
Een poster bij Ikea kopen doe je toch niet zo heel snel. Vooral omdat je hem al te vaak bij anderen aan de muur hebt zien hangen. Maar deze vind ik toch wel erg leuk. En hij is niet van papier maar van stof.

***

doos

PALLRA Doos met deksel – IKEA € 14.95 / st.
Mooie doos om al je frutsels in te bewaren. De binnenkant heeft een mooi patroontje.

***

tape

FRAMSTÄLLA Rol tape, set van 4 – IKEA € 5.99 / st.
Gotta love washi tape!

***

cadeaupapier

ÖVERLÄGSEN Rol cadeaupapier – IKEA € 1.29 / st.
Geweldig cadeaupapier!

***

doosje

DATERAD Cadeauverpakking – IKEA € 4.99 / st.
Dit doosje is er in meerdere formaten en in meerdere kleuren. Ik wil ze allemaal! En niet om cadeautjes in te doen, maar al mijn eigen rondslingerende frummeltjes, ze zijn zo leuk!

De laatste drie producten komen uit de papershop. Een beetje onduidelijk welke Ikea een papershop heeft, maar in juli dit jaar schijnt de papershop in Ikea Groningen te komen. Woopie!

***

Hou jij ook zo van Ikea? Heb je nog iets gezien wat je mooi vond?

REACTIES:

 1. Linda

  Die dingen die uit de papershop komen hebben ze bij ons (Barendrecht) wel in de gewone Ikea ook, sinds kort! Samen met heel veel nieuwe kaartjes en notitieboekjes en alles, zó mooi <3

  Reageren
 2. nina

  jeee ikealiefde :) m’n meneer en ik gaan ook heel vaak naar de ikea in groningen, om te eten, te chillen, gratis koffie te drinken (muhaha), te bedenken of we nog iets missen in ons huis, de auto te parkeren, et cetera. (:

  Reageren
 3. Stella

  Hierdoor wil ik NU op Kamernet gaan kijken en hup, uit huis richting Den Haag! GROM! Nee, heerlijk, ik vind de Ikea zo fijn! Leuke dingetjes voor niet al te veel centjes, dat is wat we willen, toch? Die trap-stoel -dat vind ik het meer lijken dan een handdoekenrek- vind ik er echt leuk uitzien om de een of andere reden! Erg leuk de Ikea, dat is gewoon wat ik wilde zeggen, eigenlijk! Liefs, Stella.

  Reageren
 4. Inge

  En daarom wil ik NU naar de Ikea. Het gele nachtkastje past heel goed in mijn huiskamer. En ik wil ook groot inslaan wat betreft cadeauverpakking en tape.

  Reageren
 5. Ceetje

  Tiwvalli ben ik nu vlak bij de ikea en zat ik al te twijfelen of ik zou gaan. Maar nu weet ik het zeker:) ook even kijken naar die waxinelicht houder die je als kwasten bakje kunt gebruiken.

  Reageren
 6. annouska

  Bij sommige dingen vraag ik mij echt af wie dat in Nederland nou koopt haha. Zijn allemaal leuke dingen daar niet van, maar sommige passen echt niet in het beeld wat ik van de Nederlandse huisinrichtingen heb.

  Reageren
 7. Manon

  Ik hou ook van IKEA, er zit er hier ook een dicht in de buurt en ik ga er ook regelmatig heen om te “schuumen” haha. Ik vind de gele kleur echt zo vrolijk van de nieuwe spulletjes!

  Reageren
 8. Carin

  Welke kaarsen hebben jullie nou gekocht? ;-)
  Ze hadden een tijdje terug ook een prachtig kinderboek, met plaatjes zo ongeveer als op het dekbed, zo lief en mooi.
  Enne, het is natuurlijk nooit te laat om te gaan bakken ;-)

  Reageren
 9. Pingback: Spiegel Ikea Ophangen | reuacir.info

 10. Pingback: Ikea Spiegel Ps 2014 | reuacir.info

 11. Pingback: Ikea Spiegel Rund Stockholm | reuacir.info

 12. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

  Reageren
 13. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 14. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 15. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 16. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 17. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 18. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 19. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *