Ik zoek baas #39

In de rubriek IK ZOEK BAAS zet ik elke maand tien (of meer) asieldieren in het zonnetje. Deze maand o.a. een katje met maar één oog, een eenzaam vogeltje en twee afgedankte muisjes.

Buffy

Buffy uit Born.
Buffy is een knappe meid met een bijzonder uiterlijk: door haar ene oogje lijkt ze net een piraat! Ze is lief en aanhankelijk, maar kan zich dominant opstellen naar andere katten toe. Ze kan daarom beter in een huis wonen waar ze alleen is. Buffy weet precies wat ze wil. Ze krijgt graag aandacht en houdt van knuffelen. Wel op vier pootjes, want oppakken vindt ze niet zo fijn. In verband met haar oogje kan ze niet zo goed diepte zien en is het verstandig haar alleen in een afgesloten tuin te laten, om ongelukjes te voorkomen.

Klik hier voor meer info over Buffy.

♥♥♥

Gizmo

Gizmo uit Vlaardingen.
Gizmo is een Lhasa Apso reu (gecastreerd) van 9 jaar oud. Hij heeft een paar jaar geleden ook in het asiel gezeten. Destijds was hij afgestaan omdat hij en zijn baasje niet goed bij elkaar pasten. Hij heeft daarna gelukkig een heel fijn thuis gevonden maar wegens ziekte van zijn baasje moet hij nu helaas weer op zoek naar een nieuw adres. Gizmo past het beste bij één of twee rustige personen. Voor hem geen druk huishouden waar het een zoete inval is want hij is vrij eenkennig. In huis is hij rustig en alleen thuis zijn is ook geen probleem. Zijn vacht vergt redelijk wat onderhoud. Hoewel geborsteld worden niet echt zijn hobby is, vindt hij het daarentegen bij de trimsalon (4 x per jaar) super. Als hij zijn wilde haardos kwijt is, voelt hij zich altijd erg lekker. Op dit moment is Gizmo te dik, dus hij kan wel wat extra beweging en normale porties eten gebruiken. Hij moet zeker een paar kilo afvallen.

Klik hier voor meer info over Gizmo.

♥♥♥

Anastasia

Anastasia uit Klarenbeek.
Anastasia is een leuk konijn van vijf maanden oud. Heb jij een eenzaam mannetjes-konijn thuis, die op zoek is naar een lief vrouwtje, dan zou Anastasia weleens een goeie match kunnen zijn.

Klik hier voor meer info over Anastasia.

♥♥♥

Danny

Danny uit Born.
Arme Danny, verstoppertje spelen in zijn mandje en er niet uit willen komen. Hij vindt het ook erg spannend als je dichtbij komt. Danny moet nog goed leren hoe hij mensen moet vertrouwen. Wie gaat hem daarbij helpen?

Klik hier voor meer info over Danny.

♥♥♥

Appie

Appie uit Dordrecht.
Appie is een mannelijke grasparkiet. Hij zoekt nog een fijn nieuw onderkomen. Het liefst een ruime kooi waar hij vrolijk rond kan fladderen samen met andere vriendjes. Appie is een prachtige vogel en kan geweldig mooie melodieën fluiten.

Klik hier voor meer info over Appie.

♥♥♥

Sushi

Sushi uit Amersfoort.
Deze mooie rood-witte dame heet Sushi. Sushi vindt het allemaal nog een beetje spannend in de opvang. Van plotselinge geluiden kan ze erg schrikken, ze zoekt dus graag een rustig plekje op. Er werd afstand gedaan van dit knappe dametje omdat zij in huis plaste. Na onderzoek bleek dat Sushi last had van een blaasontsteking. Zij is hiervoor behandeld en sindsdien is ze weer zindelijk. Of haar onzindelijkheid ook daadwerkelijk verholpen is, wijst de toekomst uit. Sushi is erg nieuwsgierig naar anderen katten, honden vindt ze minder leuk.

Klik hier voor meer info over Sushi.

♥♥♥

Kami

Kami uit Zandvoort.
Kami is een eigenwijze dame en gaat graag haar eigen gang. Als ze los loopt op het terrein en ze heeft geen zin om te komen, dan komt ze ook echt niet. Toch zou het anders kunnen zijn als ze een vaste baas heeft. Het is  wel een hele lieve dame. Als je even bij haar zit, dan kan je heerlijk met haar knuffelen. Ze is sociaal met andere honden dus een huis met een andere hond zou voor haar ideaal zijn omdat ze hier veel steun aan heeft. Ze kan niet met katten of andere kleine dieren. Ze kan wel met kinderen. Kami moet regelmatig worden geborsteld, dat vind ze de ene keer wel leuk, maar de andere keer wat minder. Ze kan goed voor de fiets lopen om haar energie kwijt te raken.

Klik hier voor meer info over Kami.

♥♥♥

Schildpadjes

Schildpadjes uit Velp.
Verschillende waterschildpadden zoeken een nieuw huisje.
Er zitten mannetjes en vrouwtjes tussen met gele of rode wangen.

Klik hier voor meer info over de schildpadjes.

♥♥♥

Jimmie

Jimmie uit Hoofddorp.
Jim is een jonge puber van net één jaar oud. Het is een ontzettend energiek mannetje die uitdaging zoekt in zijn leven. Hij leert heel erg snel, maar doordat hij alles zo snel doorheeft is hij daarna afgeleid en klaar om wat nieuws te leren. Zo vindt hij de behendigheidsbaan leuk, maar wil hij na 10 minuten wel weer iets anders doen. Hij is goed te trainen met voer en vindt het heerlijk om één op één met je te werken. Speuren is iets wat Jimmie ook heel erg leuk vindt, hij gaat graag zijn neus achterna. 

Klik hier voor meer info over Jimmie.

♥♥♥

knabbel en babbel

Knabbel & Babbel uit Velp.
Knabbel en Babbel zijn twee muisjes. Zij zijn gevonden in een hok naast een afvalcontainer en zoeken dus een zorgzaam baasje die ze een fijn thuis kan geven. Dat hebben ze wel verdiend!

Klik hier voor meer info over Knabbel en Babbel.

♥♥♥

Heb je zelf geen plek voor een huisdier, maar ken je iemand die op zoek is, deel dit bericht dan met hen! Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

 1. Marcella

  Ik kan/wil zelf geen huisdieren hebben, maar toch vind ik dit een van de leukste TC rubrieken. Ik hoop altijd maar dat ze snel een lief en passend thuis vinden!

  Reageren
 2. Joyce

  Kami is prachtig! Helaas ben ik nog net net allergisch voor mezelf, dus helaas kan ik geen dieren nemen :( super jammer, want ik ben echt een dierenliefhebber! Ik vind het geweldig dat jullie deze rubriek hebben, keep it up :D Liefs

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Aww, dat is inderdaad jammer. :(
   Maar er zijn nog veel meer lieve hondjes in het asiel, er zit vast eentje voor jullie tussen. ^_^

   Reageren
 3. Manon

  Wat zielig allemaal. WIj hebben een zelfde soort probleem kat als sushi maar wij doen hem echt niet weg, hij is al paar keer geholpen voor de blaasontsteking maar wij denken dat het ook stukje terretorium is. Achja blijven poetsen haha

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Tetkees heeft ook van die fases dat hij tegen de voordeur aan plast, het zal inderdaad wel territorium zijn. Maar hij blijft toch lekker bij ons wonen, we kunnen hem niet missen, haha.

   Reageren
 4. Marieke

  Ahhh zó lief elke keer! Wij hadden het er pas nog over dat we het eigenlijk toch jammer vinden dat we destijds alleen Ockels hebben meegenomen, en niet ook zijn pluizige zusje. Maar omdat hij zo’n angsthaas is vrezen we dat het niet goed gaat als we er nu zo’n schatje als Sushi bij zouden zetten…. :(

  Reageren
 5. emily

  Wat een lieverds! Toevallig afgelopen donderdag een kat via Ik Zoek Baas gevonden. Mijn vader wordt maandag 50 jaar en wilt graag een kat, maar hoeft geen super jong ding te zijn.
  Ik zag Cirby en had er meteen een heel goed gevoel bij! Ze zag er echter wel een beetje gek uit, ze heeft namelijk halve oortjes en een beetje ontstoken oog. Dat van haar oren komt door een gezwel die ze had :( ook heeft ze bijna geen tanden meer. Ze was de eerste twee dagen super angstig maar komt nu echt los. Super leuk om te zien. Vind het een lief, bijzonder uitziend beestje!

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *