Ik zoek baas #30

Animals in the spotlight: we’ve selected ten cute pets, who are waiting to be adopted!
In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke maand tien asieldieren in het zonnetje. Deze keer een staartloze kat, een poes die al voor de tweede keer in het asiel zit, een te groot konijn (echt) en nog veel meer lieve dieren.  Ze zitten over het hele land verspreid en zoeken allemaal nog een baasje!

dieren-asiel3Metal uit Zuidwolde.
Enkele woorden om het karakter van Metal te omschrijven zijn, zeer energiek, intelligent, nerveus en werklustig. Metal is bij uitstek een hond voor mensen die op zoek zijn naar een hond om mee te werken. Hij is bezeten van balletjes en doet niets liever dan heen en weer ballen apporteren.
Wil jij met Metal aan het werk? Klik hier voor meer info.

dieren-asiel7
Desto uit Winschoten.

Desto is als zwerfdier in het asiel terecht gekomen. Zijn staart was er zo erg aan toe dat deze geamputeerd moest worden. Desto is goed hersteld en een enorme gezelligerd. Hij wil overal bij zijn. Heb jij plek voor Desto? Klik hier voor meer info.

dieren-asiel4
Mila uit Zuidwolde.

 
Mila is heel lief maar waarschijnlijk door nare ervaringen in het leven nogal onzeker geworden. Toch, als ze gewend is en zich op haar gemak voelt, durft ze haar ware ik te tonen, vrolijk, zeer energiek, speels en dol op aandacht. Klik hier voor meer info.

dieren-asiel8
Joyce uit Almelo.

Joyce is hier jaren geleden als klein katje binnengebracht in het asiel en heeft toen snel een thuis gekregen. Inmiddels is ze bijna 8 jaar oud en zit ze opnieuw in het asiel. Sinds Joyce in het asiel zit heeft zich ook nog niemand voor haar gemeld. Het is een hele lieve aanhankelijke dame!
Help jij Joyce aan een permanent thuis? Klik hier voor meer info.

dieren-asiel2
Zilverbekvogeltjes uit Kampen.

De vogeltjes zijn erg vrolijk, er zijn veel verschillende kleurslagen, en ze fluiten volop. Tussen de vogeltjes zitten veel koppeltjes, en het is absoluut vertederend om te zien hoe dol ze op elkaar zijn.
Ben jij op zoek naar een vrolijke flierenfluiter? Klik hier voor meer info.

dieren-asiel5
Jack uit Alkmaar.

Jack is een hele lieve, energieke, leergierige en enthousiaste jonge puber, die erg onstuimig is en duidelijk begeleiding nodig heeft. Hij zoekt een consequente baas, die veel met hem gaat ondernemen en zijn drijvers/jacht instinct op een positieve manier wil ombuigen naar gewenst gedrag. Klik hier voor meer info.

dieren-asiel9
Grietje uit Hengelo.

Grietje is een prachtige iets corpulente dame die precies weet wat ze wil en wat ze niet wil. Grietje zou prima passen bij mensen die bijvoorbeeld full-time werken zodat ze overdag lekker het rijk voor zich alleen heeft en ’s avonds een beetje aandacht op haar tijd vindt ze prima.
Klik hier voor meer info.

dieren-asiel
Mrs. Murphy uit Enschede

Mijn naam is Mrs. Murphy. Ik ben een vriendelijke, aanhankelijke dame. Helaas ben ik weer terug in de opvang omdat het andere konijn niet aardig was voor mij. Ik heb graag contact met mensen en ik reageer zelfs iets op mijn naam. Als ik mensen zie kom ik ook tegen het gaas aan staan om aandacht te krijgen. Ik hou er alleen niet van als ze mij willen oppakken, gelukkig is dit al lastig omdat ik groot ben. Klik hier voor meer info.

dieren-asiel6
Jake uit Schiedam.

Jake stond vastgebonden aan een paal in het sportpark. Er was een hardloper die hem op de heen weg zag staan en tot zijn verbazing stond hij er op de terugweg ook nog. Los gemaakt en op laten halen door de dierenambulance. Gelukkig maar want met zo’n dun vachtje was het een koude nacht geworden. Hij is ondanks dit verhaal heel vrolijk en blij naar alle mensen. Een ontzettend opgewekte hond. Klik hier voor meer info.

dieren-asiel10
Tjinta uit Amersfoort.

Tjinta betekent ‘liefde’. Dit is ook precies wat bij Tjinta past. Ze vindt kroelen lekker en kan tegelijkertijd ook prima alleen zijn. Waar je haar ook echt een plezier mee doet is borstelen, een echte verwennerij. Haar vorige baasje heeft haar bij ons gebracht omdat zij sproeigedrag vertoont. Dit is ook de rede dat wij haar niet met andere katten willen plaatsen. Een rustige omgeving met eventueel oudere kinderen is ideaal voor haar. Rust en regelmaat zijn tenslotte voor deze dame heel belangrijk om sproeigedrag te verminderen. Klik hier voor meer info.

***

Heb je zelf geen plek voor een huisdier, maar ken je iemand die op zoek is, deel dit bericht dan met hen! Mocht je een slecht gevoel hebben bij een asiel, dan is daar geen enkele reden voor. Het is een goede plek om een nieuw huisdier te komen ophalen, maar ook een goede plek om een huisdier naartoe te brengen als je er niet meer voor kunt zorgen.

REACTIES:

 1. Alyssa

  Aw, altijd zo zielig om te zien.. Misschien zijn het konijn (Mrs. Murphy) en ik wel voor elkaar gemaakt ;-) lol! Wat een lieverds, ik hoop dat ze allemaal snel een nieuw thuis vinden.

  Reageren
 2. Petra

  Blijft zo leuk en lief om deze diertjes voorbij te zien komen… geweldig dat jullie dit doen. Ik hoop dat ze snel een nieuw baasje mogen vinden. Ik zou ze allemaal wel willen, maar heb er geen plek voor!

  Reageren
 3. manon

  Wat een mooie diertjes, Hopelijk vind tjinta een baasje, want mijn kat die sproeit ook heel erg, mijn moeder wilt hem gelukkig niet weg doen, maar het is zo vies! Het is wel een prachtige kat!!!

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Ja, Tjinta is echt prachtig he! Sproeien is echt naar, maar het schijnt toch verminderd te kunnen worden. Ik weet alleen niet hoe :D

   Reageren
 4. Tamara

  Wat een lieve beestjes weer! Het is wat he, als je dat bericht over die vogels leest. Iets van 150 stuks! Hopelijk vinden al deze dieren een goed thuis!

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *