I love mondays #17

Het was alweer een tijdje geleden dat ik het internet afspeurde voor mooie vondsten en het kriebelde. En dus zette ik mijn speurneus-pet op en zocht de leukste, de mooiste en de vrolijkste zaken om jullie blij mee te maken op deze maandagochtend. Enjoy!

homepolish 1b homepolish 2b homepolish 3b homepolish 4b homepolish 5b homepolish 6b homepolish 7b homepolish 8b homepolish 9b homepolish 10b

Cool Collaborative Office over at Homepolish.
So faaaaaancy, dit gedeelde kantoor. Ik ben gek op dit soort styling voor mijn hele huis (alleen heb ik veel te veel nick-nacks om zo’n soort serene ruimte te creëren) maar ben stiekem ook heel blij met mijn eigen
#partyoffice. ;)

♥♥♥

oh happy days 1b oh happy days 2b oh happy day 3b oh happy day 6b oh happy day 5b oh happy day 7b

Unicorn piñata makeover by Oh happy day.
Pinata’s zijn van die magische dingen die we hier eigenlijk niet kennen. Too bad, want dat zou wel een beetje vuurwerk in het gemiddelde kinderfeestje stoppen. En unicorns zijn altijd goed. Ik maakte zelf een keer een simpele pinata, de DIY vind je hier.

♥♥♥

bethcakes 1b bethcakes 3b bethcakes 2b

Carnival cake by Bethcakes.
Dit is de mooiste taart die ik OOIT heb gezien! Die laagjes ook! Als iemand zich ooit nog geroepen voelt om helemaal uit zijn bol te gaan de volgende keer dat ik jarig ben, be my guest.

♥♥♥ Cate Anevski 3b Cate Anevski 2b Cate Anevski 1b

Cool stuff by Cate Anevski.
Een kat EN een zeemeermin? Ik ben erbij.

♥♥♥

people ive loved 5b people ive loved 4b people ive loved 3b people ive loved 1b people ive loved 2b

Prints by People I’ve loved.
Ik ben normaal niet heel erg onder de indruk van posters met quotes, maar die met ‘things will work out’ zou ik heel graag in mijn huis willen hebben. Simpel en geruststellend. :)

♥♥♥

sweet-potatoesb

Sweet potato with mint chilli and smoked garlic.
Ik ben gek op zoete aardappel en deze combinatie klinkt heel lekker!

♥♥♥

tim colmant 1b tim colmant 2b tim colmant 3b tim colmant 4 tim colmant 5b tim colmant 6b tim colmant 7b tim colmant 8b tim colmant 9b tim colmant 10b tim colmant 11 tim colmant 12b tim colmant 13b tim colmant 14

Artwork by Tim Colmant.
Weer een geniale kunstenaar ontdekt! I love me some eighties invloeden. Ik ben helemaal geïnspireerd om in deze stijl nog een paar achtergrondpatroontjes te maken voor de agenda.

♥♥♥

Een hele fijne maandag allemaal!

♥♥♥

REACTIES:

 1. Frauke

  Omg! Wat een heerlijke update is dit. Die office, die taart, dat eten, die prints… Love it! Om dan nog niet te spreken over de awesome piñata! Ik wil ook zo’n te gekke taart, echt perfectie! En die lichtbak in de bureau is awesome. Meer van dit! ? X

  Reageren
 2. Astrid

  O die unicorn piñata is echt geweldig! Toch wel jammer dat we dat in Nederland niet kennen en van de andere kant misschien ook maar beter :). Altijd leuk om een overzicht te zien van prachtige producten, prints en kantoren!

  Reageren
 3. Lotte

  Oh my, die piñata!!! Ik zou dat meteen in mijn interieur zetten! Meteen de reden waarom ik nooit zo’n prachtig, strak interieur van in het begin zou kunnen hebben. Ik hou nogal van kleurrijke curiositeiten :-)
  En die chocoladetaart? Ziet er superlekker uit, maar ik zou er niet van eten uit angst voor een overdosis suiker, hahaha.

  Reageren
 4. Karlijn

  Dat kantoor is zo mooi, al is het alleen maar voor dat prachtige grote bureau en de grappige kussens op de bank. En het zoete aardappelrecept klinkt inderdaad erg lekker, moet het maar eens gaan uitproberen :)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *