Hidden Treasure – At home

My favorite Hidden Treasures in my house.
Het afgelopen jaar heb ik heel wat Hidden Treasures gemaakt, sommige belandde op Team Confetti, maar lang niet allemaal! Daarom vandaag een klein inkijkje in mijn huis, met mijn favoriete Treasures!

zelf-gemaakt-5zelf-gemaakt-3

Naast mijn bed hangen de met nagellak beschilderde fotolijstjes en de (van tandenstokers gemaakte) geometrische vorm. Ik vind de fotolijstjes nog steeds erg leuk, maar ga er binnenkort wel weer nieuwe plaatjes indoen denk ik!

zelf-gemaakt-2zelf-gemaakt-1

De lamp gemaakt van ronde houten doosjes doet het ook nog steeds prima! Ik denk dat het mijn meest geslaagde Hidden Treasure is, origineel en netjes afgewerkt en functioneel.

Mijn  hazenhaakje dient eigenlijk meer ter decoratie, maar is daarom niet minder leuk!

zelf-gemaakt-6zelf-gemaakt-7

De kleine lades/bakjes zaten in een IKEA kastje die ik niet meer zo mooi vond. Ik besloot deze in een grotere kast te zetten, zag er direct erg leuk uit en zo konden kleine troepjes uit het zicht in de kast liggen.

De kaarsenstandaard is gewoon een grote moer, voor eventuele kaarsvet druppels heb ik er een schaaltje onder gezet.

zelf-gemaakt-8zelf-gemaakt-9

Dit dingetje ontstond toen ik een houten lijstje overhield van een klokje. Ik plakte er een stukje washi tape op en zette er een klein kattenbeeldje in. Vind het wel grappig staan!

zelf-gemaakt-11

Het uurwerk (uit het houten lijstje) heb ik gebruikt voor een geometrisch klokje.

zelf-gemaakt-12zelf-gemaakt-13

Door allemaal origami piramides aan elkaar te plakken, creëer je gemakkelijk leuke vormen voor aan de muur. Ik vind het mooi om deze te combineren met een fotolijst, dit maakt de aanblik wat speelser!

Het houten schijfje/schilderijtje was een van mijn eerste Hidden Treasures, ik heb er sindsdien een paar verkocht en ook een aantal weggegeven als cadeautje.

zelf-gemaakt-4

Van een grote houten kraal heb ik een opbergplekje voor schuifspeldjes gemaakt (nou ja gemaakt, ik heb ‘m een gouden randje gegeven…) Het is echt super handig, ik kan nu gemakkelijk met één hand speldjes pakken als ik bezig ben mijn haar vast te zetten.

zelf-gemaakt-10

Door iets oogjes te geven heb je al snel een grappig voorwerp! In dit appel potje bewaar ik paperclips en ik word altijd vrolijk als ik er eentje uit pak!

***

Hebben jullie je huis ook vol staan met zelfgemaakt spul?

REACTIES:

 1. Olga

  Zo leuk om alles zo op een rijtje te zien MET extra hidden treasure bonussen. Vooral het kattenlijstje vind ik supertof! Dat soort dingen verzin ik gewoon niet. You’ve got magic fingers girl!

  Reageren
 2. Kelsey

  Oké, een beetje een late reactie, maar nou en ;)

  Volgens mij ziet jouw huis er echt fantastisch uit. Zo creatief en het heeft een hele prettige ‘vibe’, zeg maar.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *