Gratis zomerse telefoonwallpapers!

Gastblog door Vera – Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben wel aan zomer toe hoor jongens. We hebben al een voorproefje gehad in de vorm van een paar zomerse dagen, maar ik mag toch hopen dat dat niet alles is geweest. Want ach en wee, wat was het een pleurisbende (excuse my French) op weergebied de afgelopen weken. Ik zou er bijna spontaan een winterdepressie van krijgen. Daarover gesproken: ik liep tot vandaag nog steeds vrolijk rond met de winter/kerst walllpapers die ik een tijdje geleden maakte op mijn telefoon. Leuk en vooral feestelijk, maar niet meer heel erg up to date. Nu maar hopen dat deze winter wallpapers niet de reden zijn dat de zomer zich niet welkom heeft gevoeld en daardoor zolang op zich heeft laten wachten. (Als dat wel het geval was: sorry hè).

Om mijzelf (en hopelijk jullie ook) te ontdoen van de mogelijk zeer vervroegde winterdip heb ik weer een drietal kekke zomerse telefoonwallpapers voor jullie gemaakt. Gratis en voor niks een stukje mooi weer op je telefoon. Mocht de zomer het nou echt laten afweten, dan schijnt de zon in ieder geval nog een beetje op je scherm.

Wallpaper_MonkeyMermaid_OpTelefoon Wallpaper_MonkeyMermaid_franjedesign_BLOG

Download (one size fits most) de ‘gorilla zeemeermin’ wallpaper hier.

Wallpaper_PopsicleRocket_OpTelefoon Wallpaper_PopsicleRocket_franjedesign_BLOG

Download (one size fits most) van de ‘raketlollie’ wallpaper hier.

Wallpaper_SandDoghouse_OpTelefoon Wallpaper_SandDoghouse_franjedesign_BLOG

Download (one size fits most) de ‘zand-hondenhok’ wallpaper hier.

☆☆☆

Welke vind jij de leukste? Laat het me weten in de comments.
Veel plezier deze zomer en met je splinternieuwe wallpapers!

☆☆☆

P.S.: Vorig jaar maakte ik ook al zomerse telefoonwallpapers.
Mocht je die nog niet gezien hebben, dan kun je die hier bekijken.

☆☆☆

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

 1. Frauke

  Ahhh wat een onwijs leuke wallpapers weer! Ik heb net een nieuwe, maar als ik die beu ben kom ik er hier weer eentje downloadden. Altijd zo schattig en mooi gedaan! X

  Reageren
 2. Marieke

  Oh wauwww, die met dat raketje is mijn favoriet, vooral door je raketjes-nasa-logo!! <3
  Maar ik ben zo'n kersverse mama die ineens een foto van haar uberschattige baby als achtergrond heeft… Ik ga deze dus even onthouden voor als mijn hormonen weer zijn uitgewerkt :D

  Reageren
 3. Luana

  Ik heb nog steeds de eerste van vorig jaar zomer als vergrendelscherm achtergrond! En volgens mij heb je ook ooit bloemblaadjes ingescand als wallpaper, klopt dat? Sindsdien mijn vaste telefoon achtergrond!

  Reageren
 4. Rosalinde

  Thanks Vera! Het zijn weer pareltjes <3
  Ik heb tot nu toe nog steeds die van de vorige zomer gebruikt… ja…zelfs in de winter ;-)
  Maar nu heb ik een prachtig raketje op mijn scherm, zo tof!!

  Reageren
 5. micha

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *