Zomervakantie lama-invasie!

Gastblog door Vera – Voor sommigen van jullie is het misschien al zover en voor anderen is het (hopelijk) niet zo lang meer wachten: zomervakantie! En hoewel de zomerperiode voor de werkgelegenheid van freelancers vaak wordt aangemerkt als ‘komkommertijd’ ziet het er voor mij naar uit dat ik het de komende maanden HEEL erg druk ga hebben met een heleboel supertoffe dingen.

Tot zover is er niks aan de hand; ik houd van mijn werk en ik werk wanneer het nodig is. Dit betekent alleen wel dat ik wellicht niet op vakantie ga deze zomer. Ook al geen enorm probleem (ik kan immers vakantie nemen wanneer het mij uitkomt), maar er is wel iemand in mijn omgeving die koste wat het kost op vakantie wil dit jaar; mijn lama van papier.

En daar komen jullie ‘in the picture’. Want wie mij en mijn blog al een tijdje volgt kent mijn vakantietraditie misschien al wel; de lama-invasie. Ik ga niet op reis zonder lama op een stokje, waarmee ik allerlei kekke vakantiefoto’s maak.

Zoals hier in Londen:

Drukwerk

Of twee jaar geleden in Italië:

Italie lama invasie

En vorig jaar tijdens onze roadtrip door Amerika:

Italie lama invasie

Afijn, mijn lama wil dus op vakantie. En hij wil met jullie allemaal mee! Vandaar dat ik er deze zomer weer een bescheiden illustratie-wedstrijdje tegenaan smijt. Hoe ik dat voor me zie? Nou, je kunt onderstaande printable gratis downloaden en uitprinten. Knip de lama uit, plak hem op een stokje en neem hem mee op vakantie of dagje uit. Maak zoveel mogelijk leuke foto’s met hem en upload ze op instagram met de hashtag #LLAMAONTOUR (ja, twee L-en, want zo schrijf je lama in het Engels en buitenlandse inzendingen zijn ook welkom!).  Zo heeft mijn lama de vakantie van zijn leven!

Gastblog6_Llama on tour by franje design2015_NL_BLOG

De lama heeft vorige week met mij al proefgedraaid in Utrecht en dat zag er zo uit:

Gastblog6_Utrecht lama

Ik snap natuurlijk ook wel dat jullie niet ‘voor de kat haar viool’ foto’s gaan maken de hele vakantie, daarom stel ik er iets tegenover: je kunt een franje design lama-pakket winnen als je meedoet! De vraag is dus niet óf je meedoet maar hoe vaak. Je kunt onbeperkt foto’s uploaden op de hashtag en ik kies een winnaar op vrijdag 14 augustus, die ik via instagram bekend zal maken. Kleine bonus: de leukste inzendingen verzamel ik in een blogartikel op mijn eigen blog.

Ondanks dat ik zelf (zoals het er nu naar uit ziet) niet naar het buitenland ga, neem ik mijn lama natuurlijk ook mee als ik leuke dagtripjes ga maken (het kan niet de hele zomer ‘all work and no play’ zijn). Hij gaat het liefst overal mee naartoe, namelijk. Doen jullie gezellig mee?

Download jouw zomer-lama HIER.

Succes!

P.S: Zorg ervoor dat je instagram account openbaar is, anders kan ik je inzending niet zien en dus ook niet meenemen in de wedstrijd!

☆☆☆

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

 1. Tamara

  Top idee! Je zou eigenlijk al die foto’s moeten verzamelen in een llama on tour fotoboek ofzo, haha. (heb je trouwens de spoonflower competitie met het lama thema gezien?)

  Reageren
 2. Anne

  Oh ik had hem graag meegenomen naar Berlijn vorig weekend! Maar ik heb nog wel een aantal andere bestemmingen (een relax weekje in Luxemburg en daarna Tomorrowland!). Wij gaan veel plezier beleven samen :)

  Reageren
 3. Ilse

  Hahaha dit is zo melig! Ik kan niet wachten om overal foto’s op te zien duiken! Dit doet me trouwens wel een beetje denken aan ’t Instagram-profiel ‘keeskip’. Dat is een kerel die overal foto’s maakt van de rubberen kip Kees en dan foto’s op Insta zet. Geniaal is dat!

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *