Free download: Zomerse telefoon wallpapers!

Gastblog door Vera – Nog eventjes en dan is het zo ver, jongens! Dan is het écht zomer. En ik moet zeggen: ik kan niet wachten. Ik heb ZO VEEL zin om hele dagen met mijn bestie op een terrasje te zitten en mensen te kijken. Of de stad in te lopen om een ijsje te eten (verplichte pauze is goed voor workaholics heb ik weleens gehoord). Of om gewoon ‘met zonder jas’ naar buiten te gaan. Maar. Ik keek dus laatst op mijn telefoon. En wat zag ik? Een KERST wallpaper. Ondanks dat ik de set kerstige wallpapers die ik eind vorig jaar ter download aanbood op mijn blog nog steeds erg leuk vind, wordt het onderhand wel tijd voor iets anders. Het kan tenslotte (helaas) niet altijd kerst zijn…

Een paar maanden geleden was ik met Olga op de launch party van het nieuwe ‘Oh Marie! Magazine’ en daar werd ik al vriendelijk op het feit gewezen dat het tijd werd voor een nieuwe set wallpapers. Combineer dat advies met het feit dat ik aan het einde van de maand jarig ben en de perfecte gelegenheid deed zich voor om weer eens wat weg te geven.

Dus bij deze: Een drietal zomerse telefoon wallpapers voor u allen. Laat de ijsjes, het lekkere weer en de terrasjes nu maar komen!

Wallpaper_Bananenboot_OpTelefoon Wallpaper_Bananenboot_Blog

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de bananenboot wallpaper hier. 

Wallpaper_Ijscowagen_Blog Wallpaper_Ijscowagen_OpTelefoon

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ijscowagen wallpaper hier. 

Wallpaper_Luchtballonnen_OpTelefoon Wallpaper_Luchtballonnen_Blog

Download de hoge resolutie versie (one size fits most) van de luchtballonnen wallpaper hier.

☆☆☆

Vera blogt één keer in de vier weken voor teamconfetti.nl. Ze is illustrator, allround mooie dingen maakster en ze heeft haar eigen label: Franje Design!

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *