Eurovision Bingo 2015 free printable!

Awww yesss, het Songfestival komt er weer aan! Volgende week dinsdag zit ik weer aan de buis geplakt om te gillen naar de toeters en bellen, de onverwachts goede liedjes (ze zijn schaars, maar toch) en me te verbazen over de acts die ook zo in het circus thuis zouden kunnen horen. En om het nog leuker te maken, heb ik voor de eerste halve finale weer een bingo gemaakt!

mo bingo

En zo’n bingo is niet alleen leuk voor songfestival-liefhebbers, maar OOK voor de mensen die er uit zichzelf niet voor thuis zouden blijven. Vorig jaar zat onze bank propvol bingo-deelnemers die ik anders nooit had kunnen overtuigen om urenlang het Songfestival met mij te kijken. Score!

tom pruik bingo kampioenprijs bingo eurovision

Tom trok een gouden pruik over zijn kale knikker, ik hing vlaggetjes op en we hadden een winnaar! Dat gaan we dit jaar dus nog eens dunnetjes overdoen met een gloednieuwe bingo!

eurovision bingo.indd

Hij is dit jaar iets gekleurder en heeft tien verschillende kaarten in één pdf. Je kunt dus met tien personen spelen (maar in je eentje kan ook hoor, altijd prijs). Ik kan niet in de toekomst kijken en het kan zo zijn dat er iemand binnen vijf minuten bingo heeft of dat het helemaal niemand lukt (maar die kans acht ik niet zo groot hoor).

♥ ♥ ♥

Je kunt de Songfestival Bingo hier downloaden.
You can download the Eurovision Songcontest Bingo right here.

♥ ♥ ♥

eurovision bingo

Ik stel voor dat iedereen zijn woonkamer vol met slingers hangt, vrienden uitnodigt en met zijn glitterigste pen de bingo gaat spelen. Plezier gegarandeerd!

♥ ♥ ♥

Wie heeft er vertrouwen in dat Nederland de finale gaat halen…?

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Maar de datum klopt niet meer. :(
   De finale is een week later dan dat ze vorig jaar aangaven. Volgende week dus pas!

   Reageren
 1. Dierenarts Mique

  Vorig jaar voor het eerst Songfestival-Bingo gedaan en het was een instant hit. Hoewel we misschien dit jaar wel een onpartijdige jury nodig hebben om te bepalen of iets nou wel of niet een knipoog naar het publiek is ;)

  Reageren
 2. Hedwig

  Aaah wat ontzettend leuk! Ik vind het songfestival echt fantastisch haha. Je had ook nog kunnen doen dat ze in een liedje zo omhoog gaan (modulatie), dat doen ze ook zoo vaak bij het songfestival. Maar ik zal deze bingokaart sowieso gebruiken :)

  Reageren
 3. Daantje

  Wat een grappig idee! Helaas geen printer, maar ook geen kabel-televisie ;) Maar ik wens jullie een heel fijne avond! Ht enthousiasme spat er vanaf :D

  Reageren
 4. Pingback: En dan is het zondag #9 - debbieschrijft.nl

 5. Sarah

  Eurovision bingo? Hallelujah ja, wat een geweldig idee :D! Ik ga deze bingo zeker spelen, zelfs al doe ik het in mijn eentje ;) Woohoo, veel plezier alvast!

  Reageren
 6. Pingback: Voor de Songfestivalfans: bingo! | youneeddis

 7. Debbie

  Hoi,

  Het songfestival kijken had een andere dimenisie met de bingokaart, afgelopen dinsdag. Leuk!
  Komen er ook nog kaarten voor vanavond en/of de finale op zaterdag?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat leuk! En nee, helaas maar één setje kaarten dit jaar. Misschien als Nederland volgend jaar de finale haalt dat ik dan wel een extra set bingokaarten maak. ;)

   Reageren
 8. Pingback: Design Home Juego – Samudra1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *