Declutter 2018 YouTube serie.

Hey y’all! Als je geabonneerd bent op het Team Confetti YouTube kanaal, dan had je het waarschijnlijk al voorbij zien komen: ik ben weer eens bezig met declutteren. Dat is altijd al een grote hobby van me, maar als de nestelhormonen door je lijf gieren, dan is het nóg lekkerder om te doen. In de eerste aflevering van Declutter 2018 leg ik mijn strategie uit én ruim ik onze gangkast op…

In deze video roep ik vol goede moed dat ik nog vóór de pinda ter wereld komt, ik ons huis helemaal wil uitmesten. Maar ik zou toch beter moeten weten na negen maanden, dat zwanger zijn en een planning hebben niet zo’n goede combinatie is (mijn lijf en moodswing hoofd zitten dan opeens in de weg van mijn plannen).

Wat dan wel weer handig van me bedacht was, is dat ik de serie ‘declutter 2018’ heb genoemd. Ik heb dus een heel jaar de tijd om de serie af te maken en dat is waarschijnlijk een stukje realistischer.  Ik heb inmiddels onze keuken ook aangepakt én gefilmd en hopelijk lukt het om die video nog te publiceren voordat we straks middenin de newborn madness zitten…

Ik hoor ontzettend graag wat jullie van deze serie vinden. Let me know!

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze filmpjes leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *