Declutter 2018 | Keuken

Hallo jongens en meisje! Nee, helaas, de pinda zit NOG STEEDS in mijn buik. En bij gebrek aan baby, ben ik dus maar weer stevig door gaan opruimen. Vorige week declutterde ik onze keuken en daar maakte ik uiteraard een videootje van, zoals beloofd…

Deze video is een stuk meer action packed dan de eerste. Er komen heel wat lades en kastjes voorbij en die heb ik helemaal binnenste buiten gekeerd. Ik kan er nu al een tijdje heel hard van genieten dat ik overzicht heb, weet waar alles ligt en alleen over heb wat we ook echt gebruiken. Met mijn walvis lichaam stootte ik steeds alles om en kon nergens goed bij en nu beweeg ik weer een stuk vrijer door onze keuken, heerlijk!

Heb je ook zin gekregen in een beetje spring cleaning? Doe dan vooral gezellig mee. Deel je foto op instagram met de hashtag #TCdeclutter2018 en laat anderen zien hoe fijn het is om niet je nek te breken over onnodige troepjes!

♥♥♥

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan, je te abonneren en als je onze filmpjes leuk vindt, vergeet ze dan niet te liken. Alvast bedankt!

REACTIES:

  1. 러브약국

    What a post I’ve been looking for! I’m very happy to finally read this post. Thank you very much. Can I refer to your post on my website? Your post touched me a lot and helped me a lot. If you have any questions, please visit my site and read what kind of posts I am posting. I am sure it will be interesting. 러브약국

    Reageren
  2. slotsite

    The assignment submission period was over and I was nervous, slotsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *